Vierasottelut jatkuvat keskiviikkona Roihuttaria vastaan – ”Uskon, että Helsingissä nähdään iloinen ja sisukas JoMa.”

Joensuun Mailalla matkaa keskiviikkona Helsinkiin kauden toiseen vierasotteluun.

Joensuun Maila lähtee kauden kolmanteen otteluun onnistuneen kauden aloituksen jälkeen. Pisteitä JoMa on onnistuttu nappaamaan kuudesta mahdollisesta viisi kappaletta. Sunnuntaina Jyväskylässä joukkue kaatoi Kirittäret melkoisen trillerin jälkeen kotiutuslyöntikilpailussa lukemin 1-2 (4-5, 8-1, 7-8). JoMa on pelannut runsasjuoksuisia otteluita, mutta kovassa paikassa räpylä on kuitenkin kestänyt ja se on siivittänyt jaksovoittoihin.

- Ollaan näissä ensimmäisissä peleissä näytetty, kuinka sisukas joukkue olemme. Kummassakin peleissä ollaan tehty vielä virheitä, mutta tiukoissa paikoissa räpylä on kestänyt. Myös meidän lyöjäosasto on näyttänyt, kuinka kovassa lyöntivireessä ovat, Noora Pasi kommentoi.

Yllätysvalmis Roihuttaret on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Joukkue kuitenkin pelasi erittäin tiukan ottelun Kirittäriä vastaan sekä nappasi pisteen Seinäjoen Maila-Jusseilta.

- Roihuttarilla on paljon uusia pelaajia. On hyvä, että pelasimme heitä vastaan harkkapelin, niin meillä on nyt kokemus siitä, millainen joukkue keskiviikkona on vastassa. Meidän tulee kuitenkin luottaa siihen, että omat laadukkaat lyönnit ja vahva ulkopeli riittävät keskiviikkona.

Joukkue matkaa luottavaisena Helsinkiin. Pasi ennakoi, että Roihuvuoressa saadaan hyvä tunnelma peliin intiimin katsomorakenteen vuoksi.

- Uskon, että Helsingissä nähdään iloinen ja sisukas JoMa. Roihuvuoren kentällä on hyvä tunnelma ja yleisö mukana pelissä, silloin on kiva pelata.

Seuraa naisten vierasottelua Helsingissä Ruutu+ palvelusta. Ottelu alkaa kello 18!

Ajankohtaista

Kirittäret kaatui Jyväskylässä pitkän kaavan kautta - ”Joukkue täynnä sitkeitä yksilöitä”

JoMa haki Jyväskylästä seurahistorian ensimmäinen vierasvoittonsa kotiutuslyöntikilpailun jälkeen lukemin 1-2 (4-5, 8-1, 7-8).

Lue lisää