Perjantain kärkikamppailussa vastaan asettuu Pesäkarhut – ”Porilla on vahva ykköskärki ja keskipalkki ja siihen meidän pitää iskeä kiinni”

JoMa lähtee haastamaan Pesäkarhujen kovaa ulkopeliä. Odotettavissa tunnerikas kärkikamppailu.

Joensuun Maila saa vastaansa perjantaina vastaansa sarjataulukossa sijalla 4 majailevan Porin Pesäkarhut, kamppailu laitetaan käyntiin kello 18. Ottelussa PKO ja Joensuun Maila järjestävät Yhteistä hyvää -tempauksen. Lahjoita otteluun saapuessasi hyväkuntoisia pesäpallovarusteita tai muita urheiluvälineitä ja pääset otteluun ilmaiseksi!

Ennakoissa kärkipään joukkueeksi sijoitettu Pori on voittanut kaikki pelaamansa kolme ottelua. JoMan valmentaja Susanna Puisto kertoo perjantain ottelun olevan joukkueelle kasvojen pesun paikka. Vastaan astelevan Pesäkarhujen alkukauden voitot ovat tuleet hyvän ulkopelin ansiosta.

- Ainoastaan 6 päästettyä juoksua kolmeen otteluun on tosi vähän. Sisäpelissä meidän on siis oltava valmiita suorittamaan laadukkaasti ja tylysti.

Kovissa paikoissa hyvin suorittanut JoMan sisäpeli on toimittava myös perjantaina.

- Porilla on vahva ykköskärki ja keskipalkki ja siihen meidän pitää iskeä kiinni. Tiia Peltonen ja Emilia Linna ovat molemmat todella vaarallisia lyöjiä ja heidät pitää saada vähille tilanteille.

Tiistaina pelatussa vierasottelussa Hyvinkäällä Tahkoa vastaan joukkueen tunnetasossa oli parennattavaa.

- Ennen kaikkea meidän pitää saada oma peli kuntoon, perussuorittamisen taso meidän normaalille tasolle, ja löytää se nautinto ja ilo yhdessä tekemiseen. Odotukset ovat korkeat ja odotankin tunnerikasta perjantaita!

Porin Pesäkarhuja melkein koko uransa edustanut Kaisa Viitala näkee kasvattajaseuransa kohtaamisen mielinkiintoisena.

- Pori on itselle tietysti tuttu joukkue, mutta joukkueeseen on myös tullut paljon muutosta kun pelijohto vaihtui ja uusia pelaajia tullut joukkueeseen. Joukkueessa pelaa paljon hyviä kavereita, joita vastaan on hauska päästä pelaamaan.

Pesäkarhuijen riveissä uutena kasvona nähdään erityisesti vikkelistä jaloistaan tunnettu Johanna Pirskanen, joka edusti JoMaa viimeiset kolme kautta.

- Pesäkarhut pelaa aika simppeliä pesäpalloa. Sisäpelissä heillä on ykköskeulassa nopeita jalkoja, hyviä vaihtajia sekä pari hyvää kotiuttajaa. Meidän pitää pystyä vaikeuttamaan Pesäkarhujen tilanteiden tekoa tekemällä ulkopelissä palojen paikoista palot.

JoMa on voinut luottaa hyvin lyöjäjokeri kaksikkoonsa juoksujen teossa. Koska vastassa on odotetusti kova ulkopelijoukkue, on tärkeää, että tilanteet saavat jatkumoa. Joukkueen tunnetasossa on nähty isoja vaihteluja otteluiden välillä.

- Tunnetasolla meidän pitää pystyä parempaan mitä viime pelissä Tahkoa vastaan. En usko, että se tuottaa vaikeuksia, kun päästään pelaamaan kotikentällä kärkiseuraa vastaan.

Tervetuloa aurinkoiselle Bolt Stadionille nauttimaan kärkimatsin tunnelmasta. Mikäli kotoa ei löydy urheiluvälineitä lahjoitukseen ostat ennakkoliput kätevästi Ticketmasterin verkkokaupasta!

ajankohtaista

Voittoputki päätökseen Hyvinkäällä – ”Ulkopelissä oli pientä haparointia ja sisäpelissä etenkin kovien lyöntien laadussa jäi parantamisen varaa”

Kauden ensimmäinen tappio näki päivänvalonsa Hyvinkäällä, kun JoMa tapui Tahkolle niukasti 1–0 (5-3, 3-3).

Lue lisää