Voittoputki päätökseen Hyvinkäällä – ”Ulkopelissä oli pientä haparointia ja sisäpelissä etenkin kovien lyöntien laadussa jäi parantamisen varaa”

Kauden ensimmäinen tappio näki päivänvalonsa Hyvinkäällä, kun JoMa tapui Tahkolle niukasti 1–0 (5-3, 3-3).

JoMa aloitti juoksutehtailun, kun tuttu kaksikko Maria Kaakinen ja Hanna Toivanen löivät toisen aloittavalla juoksut naiseen. Tahko iski kuitenkin vahvasti vastaan heti seuraavassa sisävuorossa. Pinja Arbelius löi kunnarin kahden palon ajolähtötilanteessa ja vei joukkueensa 4–2 johtoon. Arbelius pääsi tuomaan vielä tuplajuoksun.

JoMa onnistui vielä kavennus juoksussa Tiia-Mari Veikanmaan lyödessä kunnarin tyhjään kenttään. Kunnari oli ”Tinkelle” ensimmäinen lyöty juoksu naisten Superpesiksessä!

Joukkueen kapteeni Marianne Roiha ei ollut tyytyväinen päivän peliesityksiin.

- Omasta tekemisestä ja tunnetasosta jäi tänään uupumaan. Ei oikein päästy peliin kiinni missään vaiheessa. Ulkopelissä oli pientä haparointia ja sisäpelissä etenkin kovien lyöntien laadussa jäi parantamisen varaa.

Ottelun kolmas kunnari nähtiin kotijoukkueen toimesta toisen jakson ensimmäiseen vuoropariin. Juoksuja lyötiin tasaiseen tahtiin, eikä JoMa onnistunut tilanteen rakentamisesta huolimatta tekemään jakson voittoon tarvittavaa juoksua.

- Meidän pitää muistaa meidän päivittäisessä tekemisessä, että vaikka alkukausi on mennyt hyvin, niin jokainen peli on uusi ja sillä hyvällä alulla ei saa jatkossa enää mitään, Pelinjohtaja Tommi Luostarinen painottaa.

Naisten pelit jatkuvat perjantaina kotistadionilla, kun se saa vieraakseen Porin Pesäkarhut. Kello 18 alkavassa kamppailussa PKO ja Joensuun Maila järjestävät Yhteistä hyvää -tempauksen. Lahjoita otteluun saapuessasi hyväkuntoisia pesäpallovarusteita tai muita urheiluvälineitä ja pääset otteluun ilmaiseksi!