Levännyt JoMa saa vastaansa nihkeästi kautensa aloittaneen Haminan Palloilijat

JoMa palaa tositoimiin kuuden lepopäivän jälkeen. Pienessä otteluruuhkassa oleva Hamina saapuu Joensuuhun altavastaajana.

Joensuun Maila palaa pienen pelitauon jälkeen kotistadionilleen, kun vastaan saapuu sarjan häntäpäästä löytyvä Haminan Palloilijat. Otteluun lähdettäessä JoMalla on takana kuuden päivän lepotauko, samassa kuudessa päivässä Hamina on pelannut kaksi vierasottelua. Pelinjohtaja Tommi Luostarinen on ottanut tauolla tärkeää aikaa joukkueen kanssa oman pelin kehitykseen.

- Meillä olit nyt kauden ensimmäinen pieni tauko peleistä, jonka aikana olemme tehneet pari tärkeää fysiikkaa sekä mietitty omaa pelaamista. Hamina puolestaan pelannut nyt paljon. Odotan että meillä on joukkue täynnä virtaa torstaina.

Vähiten juoksuja alkukauteen tehnyt Hamina luottaa erityisesti ykköskärkensä Senna Surakan sekä Jasmiina Juntusen jalkoihin, joista Surakka on tuonut selkeästi eniten juoksuja joukkueelleen.

- Haminalla on tasainen joukkue ja voivat pelata useasta kohtaa. Taru Toikka on heillä tärkein yksittäinen kotiuttaja, joka meidän on saatava kiinni, Luostarinen kertoo.

Nihkeästä alkukaudesta huolimatta Hamina otti kauden ensimmäisen voittonsa sunnuntaina Jyväskylässä.

- Hamina on hyvin peruspeliä pelaava joukkue ja pystyvät kyllä yllätyksiinkin, kuten Kirittäret vierasvoitto kertoi, Veera Varonen pohdiskeli.

JoMa pelasi tiiviiseen tahtiin kauden kuusi ensimmäistä ottelua. Varonen on mielissään pienestä tauosta.

- Hamina on pienessä peliruuhkassa, kun taas meillä on ollut nyt pidempi tauko. Tauko tuli meille varmasti juuri sopivaan kohtaan ja nyt ollaan taas täysin valmiita pelaamaan.

Ennakkosuosikin viitta on tuottanut JoMalle haasteita yksittäisissä kamppailuissa. Joukkue lähtee nyt hyvin akut ladattuina kotiotteluun.

- Lähdemme otteluun varmasti ennakkosuosikkeina ja se on tällä kaudella tuottanut meille hieman haasteita. Huomenna tunnetasot täytyy saada ylös ja olla valmiita tekemään isosti töitä koko pelin ajan. Meillä varmasti perusasiat riittävät, kunhan muistetaan nauttia ja tehdä hommia.

Aurinkoinen Bolt Stadion avaa porttinsa kello 17 alkaen. Tule ja kannusta JoMa jälleen sarjakärkeen!

Ostat liput ennakkoon helposti Ticketmasterin verkkokaupasta ticketmaster.fi/joma

ajankohtaista

Kova lyöjäkaksikko Maria Kaakinen ja Hanna Toivanen jatkavat Joensuussa 1+1 vuotisilla sopimuksilla – ”Ei me huono kaksikko olla!”

Alkukauden huippu vireessä ollut lyöjäkaksikko Maria Kaakinen ja Hanna Toivanen ovat allekirjoittaneet jatkosopimukset Joensuun Mailan kanssa. Kuuden pelatun ottelun jälkeen kaksikko löytyy Superpesiksen lyötyjen listalta sijoilta yksi ja neljä.

Lue lisää