Subway-viikkoinfo: Kausi käynnistyy!

Joensuun Mailan Superpesis-kaudet 2022 pyörähtävät käyntiin kuluvalla viikolla, kun niin miehet kuin naisetkin aloittavat kautensa!

Uudistunut JoMa Naiset avaavat kautensa Joensuun Bolt Stadionilla lauantaina, kun vastaan asettuu sarjanousija Vaasan Mailattaret. Liput myynnissä Ticketmasterissa! Alkava kausi on JoMa Naisten kolmas pääsarjatasolla.

JoMa Naisten pelinjohtokaksikko vaihtui kaudelle 2022 ja nyt on uuden duon Arttu Jurvakaisen ja Mikael Sillanpään tulikaste Naisten Superpesis-tasolla!

Joensuun Mailan miehet puolestaan avaavat pesäpallon 100-vuotisjuhlakautensa Helsingin Bolt Areenalla torstaina, missä JoMa isännöi Pattijoen Urheilijoita!

Miesten Superpesis palaa maan pääkaupunkiin parin vuoden tauon jälkeen. Liput kotimaan kaudenavaukseen myydään poikkeuksellisesti HJK:n oman lippukaupan kautta.

Ottelussa nähdään myös ensimmäistä kertaa JoMan historiallinen pelipaitauudistus, kun pelaajien henkilökohtaiset pelinumerot otetaan käyttöön! Voit tilata fanipaidan suosikkipelaajasi nimellä ja numerolla JoMa-Shopista! Myynnissä myös aidot game-worn-pelipaidat!

Talvikaudesta saaliiksi jäi SM-hallihopea sekä yhtä ottelua lukuunottamatta voitot kaikista harjoituspeleistä. Superpesis-kauden kenraaliharjoitus pelattiin Kiteen Rantakentällä viime perjantaina, kun JoMa kellisti paikallisvastustaja Kiteen Pallon.

– Hyvää luonnetta osoitettiin, ja johtavat pelaajat näyttivät hyviä elkeitä, kommentoi JoMan pelinjohtaja Mikko Huotari.

JoMa Naiset puolestaan avaavat kautensa Joensuun Bolt Stadionilla lauantaina, kun vastaan asettuu sarjanousija Vaasan Mailattaret. Liput myynnissä Ticketmasterissa!

Katsaus sairastuvalle

Miehet:

Konsta Kettunen
Erkka Gröhn

Naiset:

Ei poissaoloja.

Urheilu-Mehiläinen terveyttä tukemassa!

Viikon Ottelut

Miesten Superpesis
To 12.5. klo 18.00 Joensuun Maila – Pattijoen Urheilijat | Osta liput | Osta VIP-liput

Naisten Superpesis
La 14.5. klo 17.00 Joensuun Maila – Vaasan Mailattaret | Osta liput

Poikien Superpesis
Ma 9.5. klo 18.00 Joensuun Maila – Veteli Pesis
Ke 11.5. klo 18.00 Alajärven Ankkurit – Joensuun Maila

Tyttöjen Superpesis
​​​​​​​Ti 10.5. klo 18.00 Jyväskylän Kirittäret – Joensuun Maila


Joensuun kesä alkaa Mehtimäki LIVE:llä!

Pesäpallostadionin lavalle nousevat kesäkuussa Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI. Osta lippusi kesän aloitukseen Ticketmasterista!

Lue lisää

Pesiskesän avajaiset Bolt Stadionilla 18. toukokuuta

Joensuun pesiskesä alkaa koko Meijän JoMan yhteisellä avaustilaisuudella.

Lue lisää