Subway-viikkoinfo: Bolt Stadionin avajaiset!

Tuleva viikko pitää sisällään Bolt Stadionilla niin avajaiset, miesten ensimmäisen kotiottelun kuin naisten kotimatsin!

Bolt Stadionin pesiskausi pyörähtää kunnolla käyntiin tulevana keskiviikkona, kun vuorossa on pesiskauden avajaiset! Koko perheen ilmaistapahtuma alkaa miesten edustusjoukkueen yleisölle avoimilla harjoituksilla ja jatkuu monipuolisella ohjelmalla Bolt Stadionin pihamaalla. Lisää tapahtumasta voit lukea TÄÄLTÄ!

Joensuun Mailan miesten joukkueen viikko käynnistyy jo maanantaina, kun joukkue matkaa Kempeleeseen Kirin vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.00 ja sitä voit seurata Ruudusta kattavan ennakkostudion kera.

– Sarja-avauksesta tärkeintä oli täydet kolme sarjapistettä. Maanantaina pääsemme mittaamaan tasoa oikealle pesäpallokentälle kovaa vastustajaa vastaan, ottelua kommentoi Samuel Tirkkonen.

Kun pesiskausi on saatu Bolt Stadionilla avattua avajaisten muodossa on heti torstaina vuorossa kunnon pesisherkkua, kun Joensuun Mailan vieraaksi saapuu rakas vihollinen Sotkamon Jymy. Bolt Stadionin katsomot täyttyvät kiivasta vauhtia, joten varmista paikkasi huippuotteluun Ticketmasterista!

JoMa Naiset korkkasivat Bolt Stadionin jo viime lauantaina, kun joukkue kohtasi Vaasan Mailattaret. Tappioon päättynyt ottelu on jo pyyhitty mielestä ja katseet ovat jo suunnattu tulevana sunnuntaina pelattavaan toiseen kotiotteluun Kempeleen Kiriä vastaan! Liput otteluun löytyy niin ikään Ticketmasterista!

URHEILU-MEHILÄISEN
​​​​​​​KATSAUS SAIRASTUVALLE

Miehet:

Konsta Kettunen
Erkka Gröhn

Naiset:

Ei poissaoloja.

Urheilu-Mehiläinen terveyttä tukemassa!

Viikon ottelut:

Miesten Superpesis
Ma 16.5. klo 18.00 Kempeleen Kiri – Joensuun Maila
To 19.5. klo 18.00 Joensuun Maila – Sotkamon Jymy | Osta liput | Osta VIP-liput

Naisten Superpesis
Su 22.5. klo 17.00 Joensuun Maila – Kempeleen Kiri | Osta liput

Poikien Superpesis
Ti 17.5. klo 18.00 Joensuun Maila – Seinäjoen Maila-Jussit

Tyttöjen Superpesis
Ti 17.5. klo 18.00 Kajaanin Pallokerho – Joensuun Maila


Pesiskesän avajaiset Bolt Stadionilla 18. toukokuuta

Joensuun pesiskesä alkaa koko Meijän JoMan yhteisellä avaustilaisuudella.

Lue lisää

Joensuun kesä alkaa Mehtimäki LIVE:llä!

Pesäpallostadionin lavalle nousevat kesäkuussa Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI. Osta lippusi kesän aloitukseen Ticketmasterista!

Lue lisää