Vuoden ensimmäinen peli takana – voitto Kirittärille

Kotiutuslyöntikilpailuun edennyt ottelu päättyi lopulta Kirittärien voitoksi lukemin 1-2 (3-2, 1-2, 1-3).

Vuoden ensimmäinen ottelu käytiin Joensuu Areenassa perjantai-iltana. JoMa onnistui lyömään ensitahdit ottelulle, kun Hanna Toivanen vei pelin johtoon ensimmäisessä vuoroparissa.

Kamppailutahtoinen vierasjoukkue pääsi kuitenkin ottamaan johdon kahden seuraavan vuoroparin aikana 1-2 tilanteeseen. Tasainen jakso saatiin päätökseen lopulta Pinja Arbeliuksen onnistumisen sekä Sini Suihkon kunnarin voimin ja jaksovoitto kirjattiin JoMalle numeroin 3-2.

Kotijoukkueen ainoa onnistuminen toisella jaksolla nähtiin, kun harhaheiton turvin Noora Pasi eteni kotiin. Vastustaja kahdella onnistumisellaan kirjasi jaksovoiton itselleen. Ottelu eteni suoraan kotiutuslyöntikilpailuun, ja 1-3 tuloksin päättyi Kirittärien voitoksi.

Oli hienoa päästä pelaamaan ja nähdä jo osa joukkueesta tositoimissa, kommentoi JoMa Naisten pelinjohtaja Arttu Jurvakainen.

Jurvakaiselle itselleenkin illan ottelu oli ensimmäinen uudessa punaisessa JoMan pelipaidassa.

Kokonaisuutta voi pitää onnistuneena. Tavoitteenamme oli, että perussuorittaminen pitäisi olla sillä tasolla, että saadaan paljon dataa siitä, mitä pitää seuraavaksi pistää kuntoon ja millaisia yksittäisiä juttuja viedä eteenpäin.

Ulkona oli varsin hyvä suoristusvarmuus ja sisällä kanssa. Etenkin merkistä lyötynä meidän lyöntipeli oli tänään laadukasta.

JoMa Naiset ja Kirittäret kohtaavat vielä kertaalleen lauantaina 8.1. klo 12:30 Joensuu Areenassa.

Sanomalehti Karjalainen lähettää harjoitusottelun tilaajilleen suorana lähetyksenä. Tutustumistarjouksena viikonlopun neljä ottelua hintaan 5,90€!