​​​​​​​Tasainen kärkikamppailu kääntyi vieraiden eduksi – ”Ei ollut meistä ottajiksi toisella jaksolla”

Tiukka kamppailu sarjakärkeä vastaan kääntyi vieraiden eduksi lukemin 0–1 (5-5, 0-3) ja pisteet matkasivat Seinäjoelle.

Joensuun Maila ei onnistunut kaatamaan sarjakärkeä Bolt Stadionilla. JoMa oli jälleen kovassa iskussa ottelun alussa. Kotijoukkue ampaisi jopa 5–1 johtoasemaan, mutta ei onnistunut pitämään siitä kiinni loppuun asti.

- Ekasta jaksosta harmittaa se, että ei pystytty sitä 5–1 johtoa pitämään. Toki siinä ne toinen ja kolmas juoksu oli ihan lyötyjä, sitten ne kaksi muuta tuli ehkä hieman helpolla. Noista kun palot tehdään, niin on mahdollisuus voittaa pelejä, Pelinjohtaja Tommi Luostarinen kommentoi.

- Toisella jaksolla kaveri löi kolmesti palloa väliin, me onnistuttiin siinä kerran mutta siitä ei juoksua tehty, nuo pitäisi näissä peleissä käyttää, Luostarinen lisäsi.

Toinen jakso olikin ulkopelijuhlaa. Paloja tehtiin nopeasti ja naista oli vaikeaa saada kolmospesälle asti. Molemmat joukkueet tekivätkin vain neljä kolmostilannetta toisen jakson aikana.

Tunnetta ottelusta ei puuttunut, myös hieman syksyä muistuttava sadekeli ei lannistanut ottelun tunnelmaa. Tappion jälkeen pettymys näkyi kuitenkin koko joukkueen kasvoilta. JoMan ykköspalkittu Tiia-Mari Veikanmaa oli lyhyt sanainen ottelun päätyttyä.

- Päällimmäisenä mielessä nyt tästä ottelusta se, että ei ollut meistä ottajiksi toisella jaksolla. Nihkeästä toisesta jaksosta huolimatta koko joukkue luottaa siihen, että parannetaan jatkossa.
Vaikka pistepussi ei saanut tänään lisäystä säilyttää JoMa paikkansa kuuden parhaan joukossa.

Joukkue matkaa seuraavaksi vierastuplalle Länsirannikolle, jossa se kohtaa Feran sekä Pesäkarhut!

Edessä on pidempi tauko kotiotteluista. Boltilla pelataan vasta juhannuksen jälkeen, kun 25.6. Manse PP astelee vastustajaksi!

ottelun kuvat

​​​​​​​Business joensuu - lehdistötilaisuus