Taisteluvoitto Vaasasta nihkeän ottelun jälkeen

Pitkä rankkasade viivästytti torstai-illan ottelun alkua. Molempien joukkueiden sisäpeli oli nihkeää, ja juoksuja saatiin odottaa aina kotiutuslyöntikilpailuun asti. Lopulta kaksi pistettä matkasi Joensuuhun lukemin 0–1 (0-0, 0-0, 4-5).

JoMa kohtasi Mailattaret tuplan toisessa osassa, ottelu tarjosi katsojille jännitystä, sillä juoksuja saatiin odotella aina kotiutuslyöntikilpailuun asti. Ottelua edelsi pitkä rankkasade, joka viivästytti ottelun alkua puolentunnin verran.

Ensimmäinen jakso oli molemmille joukkueille nihkeä sisäpelin osalta. Tilannetta ei juurikaan saatu päälle ja sisäpeliä sävytti useasti perättäiset palot, jonka takia tilanteiden jatkuvuus oli huonoa. Toinen jakso jatkui samalla kaavalla kuin ensimmäinen. Molempien joukkueiden ulkopeli oli tiivistä, eikä lopulta kumpikaan joukkue saanut juoksuja aikaiseksi. Ratkaisua haettiin kotiutuslyöntikilpailusta, jossa tasaisten vaiheiden jälkeen JoMa kampesi voittoon kolmannella kierroksella.

Pitkän päivän ja ottelun jälkeen Noora Pasi avasi mietteitään ottelusta sekä tuplareissusta.

- Kyllä siinä huomasi molemmista alkuun, että ei ollut se alkuverryttelyt nappiin mennyt, kun siinä pitkään odotettiin, että mitä tapahtuu. Pumpattiin valtavasti kopissa, että oltaisiin valmiimpia kuin vastustaja. Olihan se todella nihkeää se peli, kuitenkin ulkopeli oli tosi hienoa ja sehän se meidät siivitti lopulta voittoon.

- Opettavainen reissu. Sisäpeliin on meillä paljon parannettavaa, perättäiset onnistumiset olivat harvassa. Tänään otettiin taisteluvoitto, Pasi kommentoi.

Valmentaja Susanna Puisto kuvasi ottelun ennakkotunnelmat huolestuttaviksi synkän sääennusteen vuoksi.

- Paljon sitä ennen ottelua mietittiin, että milloin pelataan vai pelataanko ollenkaan, pelataanko vaan yksi jakso, kun sääennuste näytti niin synkälle, mutta niinpä vaan aurinko alkoi paistamaan! Ulkopeli oli hyvää kauttaaltaan. Meillä oli semmoinen tekemisen meininki, mikä edellisessä ottelussa puuttui.

Toiselle jaksolle pelinjohto vaihtoi koko kauden numero 4 hihassaan olleen Nelli Huotarin numeroksi 3 ja viime ottelut numerolla 8 olleen Jutta Myllyniemen Huotarin paikalle. Mikä tässä oli ajatuksena valmennuksella?

- Vähän haettiin siinä lisää kotiutusvoimaa kärkeen, kun Jutta vaihdettiin neloseksi ja Nellillä onnistuu hyvin nuo vaihtotilanteet niin ajateltiin, että siihen on mahdollisuus saada napsu lisää vaarallisuutta, Puisto avaa vaihtoja.

- Tänään olisi kyllä se kolme pistettäkin ollut tarjolla, mutta tänään saatiin kaksi pistettä ja palattiin voittojen tielle, mikä on tärkeää sunnuntaita ajatellen! Puisto päättää.

Sunnuntaina JoMa päättää kolmen ottelun viikkonsa Bolt Stadionilla Pöytyän Urheilujoita vastaan. Ottelun yhteydessä järjestetään myös Kunnariketun pesiskiertue, jossa on pesisaiheista ohjelmaa perheenpienemmille! Osta lippusi ennakkoon Ticketmasterin verkkosivuita!

ottelun kuvakooste

lue lisää kunnariketun pesiskiertueesta

Kunnariketun pesiskiertue saapuu Joensuuhun naisten kotiottelun yhteyteen!

Kunnariketun pesiskiertue tarjoaa lapsille ohjelmaa ennen ottelua sekä jaksotauolla. Luvassa mm. poniajelua, piirustuskilpailu ja pesäpalloaiheisia toimintapisteitä.

Lue lisää