Tahko vei voiton pitkän väännön päätteeksi!


Kotiutuslyöntikilpailuun asti edennyt ottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan päättyi lopulta tiukan väännön jälkeen vierasjoukkueen voittoon.

Lauantaina nähtiin JoMa Naisten ja Hyvinkään Tahkon tiukka ottelu, jonka hyvästä myös JoMan pistetili saatiin vihdoin avattua tappiosta huolimatta. Kotiutuslyöntikilpailuun asti edennyt ottelu piti yleisöä jännityksessä loppuun saakka.

Lopulta Tahko onnistui voittamaan kotiutuskilpailun 1-2 tuloksella ja koko ottelun lukemiksi kirjattiin 1-2 (5-1, 3-7, 1-1, 1-2).

Ensimmäinen jakso alkoi tasaisesti, eikä jakson alkupuolella saatu niinkään juoksuja aikaiseksi vierasjoukkueen yhtä johtopistettä lukuun ottamatta. Viimeisellä vuoroparilla JoMa painoi kaasua kerrakseen, ja juoksurallin päätyttyä jakson lukemiksi saatiin 5-1.

Toisen jakson alkaessa kotijoukkueen kiri ei enää pitänyt, ja Tahko vastasi JoMan haasteeseen läimäyttäen lopulta taululle lukemat 3-7.

– Eka jakso oli ahdas, mutta saatiin siitä kaivettua voitto. Tauolla oli tarkoitus jatkaa samaa menoa, mutta sitten meistä ei ollut kenestäkään starttaamaan sisäpeliä, ja se jäi vähän harmittamaan, JoMa Naisten pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti kertasi illan ottelua.

Ottelu jatkui tiukkana myös supervuoroparissa, jonka jälkeen siirryttiin ratkaisevaan kotiutuslyöntikilpailuun.

– Superi saatiin kaivettua sieltä ja niskalenkistä juoksu, mutta harmittaa, ettei saatu sitä pidettyä.

– Kotarissa juostiin kaksi kertaa väärään merkkiin. Kolme tuntia pelataan, ja kun on se hetki, milloin pitäisi olla kova ja päättäväinen, niin sitten katosi siinä kaikki sellainen normaali.

JoMa Naiset avaavat tappiostaan huolimatta pistetilinsä ja samaan aikaan myös pelinjohtaja Oja-Lipasti on tyytyväinen pelin parantamiseen viime otteluista.

– Kahden ekan pelin jälkeen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tähän askeleeseen mikä otettiin, että oltiin jo kilpailemassa voitosta.

– Vastustaja oli tosi kova, löivät tosi railakasta lyöntipeliä, ja piti olla koko ajan parhaimmillaan, mutta oli meillä mahdollisuuksia enempäänkin. Se harmittaa, että missattiin.

JoMa naisten ottelut jatkuvat Kerubi Stadionilla ensi viikon tiistaina 22.6. klo 18.00 alkaen, kun vastaan asettuu Porin Pesäkarhut.