Pisteet Jyväskylään – Kirittäret JoMaa vahvempi

Kirittäret nappasivat kolmen pisteen voiton keskiviikon ottelusta lukemin 0-2 (2-4, 0-7).

JoMa onnistui horjuttamaan vastustajaa avausjaksossa, kun tasaisen vahvaa ulkopeliä pelannut kotijoukkue pääsi etenemään kolmannessa vuoroparissa vapaataipaleen ja Mirka Rintamäen lyönnin ansiosta johtolukemiin 2-0.

JoMa piti tiukasti kiinni johtoasemastaan aina viimeiseen vuoropariin asti, kunnes vastustajan Emma Körkön onnekas kunnari löi tilanteen 2-4 tulokseen. Tasaisen tiukka avausjakso kirjattiin vastustajan voitoksi.

– Ekan jakson kohdalla oli kunniakas tappio. Tää oli kova vastus, se pitää vaan loppuun asti pelata ja olla keskittynyt. Harmittaa tosi vietävästi, koska meillä oli tunnetila juuri oikea, JoMa Naisten pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti kommentoi.

Toiseen jaksoon tultaessa vastustaja oli päässyt tauon aikana vahvistamaan taktiikkaansa, ja vei pelin heti 0-2 tilanteeseen ensimmäisen vuoroparin alkaessa. JoMa ei onnistunut enää uudelleen avaamaan sisäpeliään, eikä pystynyt vastaamaan Kirittärien heittämään haasteeseen.

Jälkimmäinen jakso pysytteli kotijoukkueen osalta nollilla, kun vastustaja tasaisten onnistumisien myötä löi pisteitä taululle. Toisen jakson voitto kirjattiin jyväskyläläisille numeroin 0-7, ja samalla ottelu saatettiin päätökseen.

– Tiedettiin, mikä on edessä. Kyllä mä hattua nostan jokaiselle meidän pelaajalle siitä tunnetilasta ja taistelusta. Ei se siitä jäänyt kiinni, vastustaja oli kovaa luokkaa.

– Peli sisälsi kuitenkin paljon hyvää. Vaikka eka jakso rankasti harmittaa, niin ei se auta kun viikonlopuksi uuteen yritykseen, Oja-Lipasti päätti.

JoMa Naisten osalta sarja jatkuu viikonlopun tuplaotteluilla, kun joensuulaiset hyppäävät bussiin kohti vieraskenttiä. Ensimmäinen vierasottelu nähdään lauantaina 31.7. klo 15, kun JoMa haastaa Hyvinkään Tahkon Pihkalan Pesäpallostadionilla.

Seuraava ottelu nähdään heti sunnuntaina 1.8. klo 16.00, kun JoMa matkustaa Helsinkiin Roihun vieraaksi. Molemmat ottelut ovat nähtävissä Ruutu.fi-palvelussa.