Kiri ei riittänyt – JoMa jäi pisteittä Lapualla

Lauantainen ottelu Lapualla päättyi kotijoukkue Lapuan Virkiän voittoon lukemin 2–0 (3–1, 4–3).

Talvisuper jatkui lauantaina Lapualla, jossa joensuulaiset kohtasivat kotijoukkue Lapuan Virkiän. Toiseen jaksoon sisäpeliinsä virtaa saaneen JoMan kiri ei riittänyt, ja voittoa tällä kertaa juhli lapualaiset.

Avausjakson nimiinsä napannut kotijoukkue avasi juoksutilinsä heti ensimmäisessä sisävuorossa, kun harhaheitosta kotiin kolmospesältä karkasi Petra Kerola. Kavennusjuoksun iskenyt Nelli Huotari kerkesi huokaista hetkeksi helpotuksesta, mutta Virkiä onnistui jälleen. Vastustajan Anniina Kangasluoma viimeisteli jakson 3–1 lukemiin ja nappasi joukkueelleen jaksovoiton.

Ottelun toiseen jaksoon JoMan sisäpeli sai uutta virtaa. Jakson ensimmäisessä vuoroparissa 1–0 lukemat tauluun löi vastustajan Janette Lepistö. JoMan lyöjäjokerikaksikko vastasi varmoin ottein. Ensin tilannetta kavensi Hanna Toivanen ja perään 1–3-johtotilanteen varmisti Maria Kaakinen. Lapualaisten vahva nousu kahden pinnan takatilanteesta johdatti lopulta kotijoukkueen voittoon numeroin 4–3 koko ottelun päättyessä lukemiin 2–0 (3–1, 4–3).

– Tiukka matsi missä meillä oli hetkemme kääntää peli voitoksi, mutta tänään ei siihen pystytty, JoMa Naisten pelinjohtaja Tommi Luostarinen kommentoi ottelun päätteeksi.

– Pelissä on kuitenkin hyviä asioita ja mikä parasta, uskon, että pystymme olemaan vielä paljon parempia.

Talvisuper jatkuu JoMan osalta huomenna sunnuntaina 11. helmikuuta, jolloin joensuulaiset suuntaavat Seinäjoelle. Mailattarien sekä JoMan kohtaamista voi seurata kello 12:00 alkaen Ruutu Urheilu -palvelusta. Paikan päälle lippuja myy Ticketmaster.