JoMan sitkeys palkittiin kolmella pisteellä – ”Aivan mieletön pesäpallo ottelu”

Naiset nappasivat voiton länsirannikon tuplan toisessa kamppailussa. JoMa onnistui kääntämään tasaisen väännön omaksi edukseen ja vei täyden pistepotin lukemin 0–2 (1-3, 3-4).

JoMa otti maukkaan kolmen pisteen voiton Porin Pesäkarhuista. Joukkueen tuplareissu sai onnellisen päätöksen, kun äärimmäisen tiukka ottelu kääntyi, kun kääntyikin joensuulaisten eduksi. Valmentaja Susanna Puisto oli erittäin iloinen ja innostunut ottelun päätyttyä.

- Aivan mieletön pesäpallo ottelu. Minun mielestäni meidän kauden parasta peliä. Viimeisessä kahdessa ottelussa ulkopeli on ollut todella hyvää ja nyt saatiin sisäpelissä sen verran tilannettakin, että voitettiin tämä ottelu, melko hyvä fiilis.

Hieman nihkeää se sisäpeli oli jälleen. Molemmat jaksot ratkesivat lopulta vasta neljänsissä vuoroissa. Puisto oli tyytyväinen, että vihdoin hyvässä lyönnissä ollut Nelli Huotari ratkaisi ensimmäisen jakson kunnarillaan.

- Kärkikamppailut ovat välillä semmoisia, että tilannetta tulee vähän, mutta se kumpi pystyy tärkeissä tilanteissa lyömään laadukkaasti voittaa yleensä ne pelit.

- Tästä reissusta otetaan kaikki hyvät jutut mukaan. Jos eilen harmitti tosi paljon, varsinkin Nellin puolesta, kun se on lyönyt niin monta kertaa läpi ja ei ole saanut sitä iso palkintoa, ja tänään se sitten tuli.

JoMalla on edessä normaalia pidempi juhannustauko ainakin pelien osalta. Puisto avaa joukkueen suunnitelmia tulevalle viikolle.

- Ensi viikolla testaillaan ja treenataan laadukkaasti. Juhannus otetaan happea ja sen jälkeen meillä on kaksi peliä Mansea vastaan. Uskon, että tämä ottelu kasvatti meidän itseluottamusta. Onhan tämä iso kolmonen! Puisto päättää.

Hyviä otteita jatkanut Noora Pasi oli todella tyytyväinen joukkueensa esityksiin tänään.

- Tiukkahan oli kuin mikä peli tänään. Nähtiin kuitenkin todella sitkeä JoMa, myös todella luottavainen. Itsellä oli koko ajan semmoinen olo, vaikka oli ihan pinnan peli koko ajan kyseessä niin oli kova luotto omaan joukkueeseen, että kyllä se voitto tulee. Aamulla näytti ehkä hieman porukka väsyneelle, se ei kuitenkaan näkynyt pelissä ollenkaan.

Rankkaan kahden päivän rypistykseen mahtui monia eri vaiheita.

- Todella paljon erilaisia tunteita nähtiin tällä tuplalla. Eilenkin oli tiukka ottelu ja harmittaa tietysti, ettei sieltä tullut pisteitä, mutta tämä päivä oli niin hieno. Olen todella ylpeä meidän joukkueesta, otettiin tärkeät kolme pistettä, Pasi toteaa.

JoMa jää nauttimaan joukkueena pidemmästä tauosta pelien osalta ja se palaa tositoimiin 25.6. kun Manse PP matkustaa Joensuuhun! Ottelu laitetaan Bolt Stadionilla käyntiin kello 18.

ottelun kuvakooste