JoMa taipui Jyväskylässä kotiutuslyöntikilpailussa

Kauden toinen kamppailu Kirittäriä vastaan eteni jälleen kotiutuslyöntikilpailuun asti. Tällä kertaa lisäpiste jäi Jyväskylään numeroin 2-1 (3-4, 5-3, 2-1).

Pesis sunnuntai Jyväskylässä tarjosi jälleen viihdettä koko rahan edestä. Ensimmäisen jakson jännitysnäytelmä kääntyi lopulta JoMan eduksi, kun Kirittärien viimeinen hyökkäys päättyi estämistilanteeseen neljännen lopettavalla. Toista jaksoa sävyttivät JoMan räpylävirheet, jotka Kirittäret hyödynsi. JoMan loppukiri ei lopulta ottanut tuulta alleen ja voittajaa lähdettiin hakemaan kotiutuslyöntikilpailusta.

Kolme tuntia kestänyt kamppailu saatiin päätökseen tällä kertaa kotiutuslyöntikilpailun ensimmäisellä kierroksella. Yhdellä juoksulla ei voittoa kotareista JoMalle suotu ja lisäpiste jäi Jyväskylän emännille. Valmentaja Susanna Puisto näkee joukkueen kehityskohteet keskiviikon kamppailua varten.

- Tappio harmittaa kovasti. Tänään liikaa ulkopelissä annettiin räpylästä kaverille juoksuja. Toisella jaksolla varsinkin annettiin kaverille viisi, sitä ei kärsisi tehdä, että siihen pitää tarkennukset tehdä.

- Tehtiin hyvä määrä kolmostilanteita tänään hyvää ulkopelijoukkuetta vastaan. Kotiutuksissa pitää varmasti tehdä tarkennuksia. Sisäpelistä toissijaiset virheet pois ja tarkennetaan kotiutus taktiikkaa, näillä lääkkeillä keskiviikkoon. Keskiviikkona ollaan valmiita, Puisto kertoo päättäväisenä.

Kovan taistelun jälkeen Oona Liimatainen otti kiinni myös joukkueen ulkopelisuorituksiin.

- Semmoinen fiilis jäi tänään, että tehtiin tänään enemmän räpylävirheitä mitä on tehty aikaisemmissa otteluissa. Toisellakin jaksolla ei se vastustajan juoksut ihan älyttömän hyvillä lyönneillä tullut.

- Nyt huomenna palautellaan, syödään ja juodaan hyvin ja sitten varmasti katsotaan videolta, että mitä voidaan tehdä paremmin keskiviikkona. Oikeastaan kiva päästä tälleen pelaamaan back to back Kirittäriä vastaan. Meillä on kotona sitten kotietu, niin uskon että siellä sitten pärjätään.

Kirittäret saapuvat vieraaksemme Joensuuhun keskiviikkona 10.7. Luvassa jälleen tasaista kamppailua pisteistä ja sarjasijoituksista, nähdään Boltilla!

ottelun kuvakooste