JoMa päättää kevään voittoisasti

JoMa Naiset ylsi voittoon sunnuntaisessa 23.5.2021 ottelussa Siipettäriä vastaan numeroin 0-1 (3-3, 3-4).

Pelin avausjakso oli tasainen. Kahden ensimmäisen vuoroparin aikana JoMa sai kotiutettua kolme pelaajaa. Vastustaja kuitenkin sai hyvin tasoitettua ottelua kolmannen ja neljännen vuoroparin aikana, jolloin avausjakso jäi lukemiin 3-3. Kotijoukkueella oli haasteita sisäpelin pelaamisessa, ja tämä vaikutti sisäpelissä kotiutusten aikaan saantiin.

– Sisäpeli SiiPe-ottelussa oli takkuista, kolmostilanteita luodessa saimme paljon paloja. Kääntöpuolella taas oltiin todella tehokkaita kotiuttamaan, ja saatiin vapailla lyönneillä lyötyä juoksuja hyvin, kommentoi JoMa Naisten pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti.

Takkuisesta sisäpelistä huolimatta JoMa onnistui pelaamaan ottelussa hyvää ulkopeliä.

– Tänään ulkopeli onnistui hyvin, vaikka ulospäin saattoi kehonkieli vaikuttaa jännittyneeltä. Ylsimme suunniteltuihin ulkopelitavoitteisiin paria poikkeusta lukuun ottamatta. Niistä asioista, mitkä jäivät saavuttamatta, saadaan hyvää dataa purettavaksi ensi viikolle.

Voittoa tavoittelemaan lähtenyt JoMa onnistui lopulta tavoitteessaan, sillä toisella jaksolla JoMan voittojuoksun lyöjä Jenna Siira sai etenijän Johanna Hihnalan kotipesään ja peli päättyi JoMan voittoon 0-1.

– Tärkeintä oli päävastustajasta saatu voitto. Peli oli kokonaisvaltaisesti vaikeampi, ja silti ylsimme voittoon. Se oli kova juttu! Tuumasi loppuun Oja-Lipasti.

Runkosarjan alku lähenee, tulevaan kesään joukkue valmistautuu hyödyntämällä harjoitusotteluista saatua tietoa ja lähtee suunnittelemaan tarkennuksia sisä- ja ulkopeliin. JoMa pelaa ensimmäisen kauden ottelunsa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan keskiviikkona 2.6.2021.