JoMa kaatoi Roihun!

JoMa Naiset saivat kauden avausvoiton sunnuntai-illan ottelusta, kun vastustaja Helsingin Roihu kaatui lukemin 2-1 (1-6, 3-2, 5-0).

Kelkka on käännetty, avausvoitto saatiin vihdoin kotiin. Vielä perjantaisesta vieraspelistä Kirittäriä vastaan JoMa joutui tyytymään tappioon, kun kotijoukkue nappasi puhtaan kolmen pisteen voiton. Sunnuntainen ottelu Roihua vastaan kartutti kuitenkin JoMan pistetiliä, ja joensuulaiset nousivat sijalle 11 kolmella sarjapisteellään.

Huikeaa lyöntipeliä pelannut ja kaksi kunnaria ottelussa lyönyt Mirka Rintamäki iloitsi avausvoitosta muun joukkueen kanssa.

– Fiilikset erittäin hyvät! Sain siihen pari hyvää lyöntiä ja avausvoitto saatiin. Lämmittää kyllä mieltä!

– Täytyy antaa kunnia pelaajille siitä, että meillä on ollu hankalia top4 vastustajia ja sen jälkeen ei ole helppoa pelata omaa päävastustajaa vastaan peliä, JoMa Naisten pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti kommentoi.

Ensimmäiseen jaksoon JoMa vielä käynnisteli konettaan, kun Roihu takoi juoksuja sivussa. Tauon aikana oli mietinnän paikka, kun lukemat avausjaksolta olivat 1-6.

– Startti oli hyvä. Sitten ensimmäinen jakso lipesi vähän käsistä. Hieman mentiin kapealla sisäpelissä, joten tehtiin päätös, että satsataan toisella jaksolla kaikki ykköskeulaan ja yritetään siitä raapia se voitto.

Toisessa jaksossa Rintamäen kunnari toi JoMalle toivotun jatkon supervuoroon. Voittoa lähdettiin tavoittelemaan lukemista 3-2.

– Toisella jaksolla pelaajille vielä isompi kunnia, kuinka pystyttiin tulemaan jälkimmäiseen jaksoon että saatiin taisteluvoitto siitä.

Supervuorossa JoMa jyräsi, ja Roihu hyytyi. Ei ollut kahta sanaa, kun kotijoukkue nappasi odotetun avausvoiton ja ottelu päätettiin kotijoukkueen juhliin numeroin 2-1 (1-6, 3-2, 5-0).

– Hieno juttu, että saatiin voitto päävastustajasta, se oli tärkeintä. Jatkossa kehitetään vielä lisää sisäpeliä tulevia otteluita ajatellen.

Seuraava JoMa Naisten ottelu nähdään tiistaina 6.7. klo 18.00 alkaen, kun JoMa matkaa Seinäjoen Maila-Jussien vieraaksi Kotijoukkue Areenalle, Seinäjoelle.