JoMa jyräsi voittoon – ”Oli kyllä hieno päivä kokonaisuudessaan!”

JoMa heitti kovan vastuksen keskiviikkoisessa ottelussa SiiPeä vastaan ja ylsi voittoon lukemin 2-0 (10-2, 12-5).

Yhteensä 22 juoksua ja viisi kunnaria. Siinä oli kotijoukkueen saldo keskiviikkoisesta ottelustaan SiiPeä vastaan. JoMa lähti hakemaan suoraa voittoa vastustajastaan, ja sitä saatiin mitä tilattiin. Ilta tarjosi katsojille juoksuntäyteisen näytöksen, ja tällä kertaa sisäpeli antoi onnistumisia kerrakseen.

Ensimmäinen jakso starttasi vielä tasaisissa merkeissä. Kolmannen vuoroparin jälkeen tilanne pysytteli vielä 2-2 pisteissä. Viimeisessä vuoroparissa kotijoukkue pääsi niskan päälle, ja starttasi pelin kunnolla käyntiin. Lyöjäjokeri Hanna Toivasen kunnari avasi pelin ja tätä seurasi kotijoukkueen perättäiset onnistumiset, jotka toivat avausjakson jaksovoiton lukemin 10-2.

– Sisäpelistä sellainen hieno juttu oli tässä pelissä, että jokaiselle saatiin suunnitelmalliset jutut toteutettua, JoMa Naisten pelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti iloitsi pelin jälkeen.

– Ekassa jaksossa oli kolme vuoroa sellaista henkisen puolen juttua, kuinka saadaan käännetyksi, mutta Toivasen lyönti sitten aukaisi.

Jälkimmäiseen jaksoon tultaessa ei kotijoukkueen vauhti hyytynyt. JoMa jatkoi hyvin alkanutta sisäpeliään, ja polkaisi käyntiin seuraavan juoksurallinsa. Kolmanteen vuoropariin tultaessa oli tilanne 12-1, eikä viimeisessä vuoroparissa vastustajan onnistunut kunnari enää pystynyt haastamaan kotijoukkueen tulosta. JoMa nappasi voiton ja ilta päättyi kotijoukkueen juhlintaan.

– Teroitin tauolla vaan sitä, että pitää saada se henkilökohtainen vireystila tähän hetkeen ja yhtä tilannetta kerrallaan eteenpäin.

– Oli kyllä hieno päivä kokonaisuudessaan! Oja-Lipasti päätti.

Viikko jatkuu JoMan osalta yhdellä vieraspelillä, kun joukkue matkaa Pesä Ysien vieraaksi Lappeenrantaan perjantaina 23.7. Ottelu starttaa klo 18.00 ja on seurattavissa Ruutu-palvelusta.