JoMa jäi pisteittä – ”meidän kaari ei tänään pärjännyt”

Fera ylsi tasaisen taiston jälkeen voittoon lukemin 0–1 (0–1, 2–2).

Tiukkaa ja tasaista. Näillä sanoin pystyi kuvailemaan pesisiltaa Bolt Stadionilla keskiviikkona, kun JoMa Naiset haastoivat vieraat Raumalta. Ensimmäiset kaksi vuoroa sisällä oli hiljaista puolin ja toisin. Vasta kolmannella aloittavalla ottelun avaus nähtiin Henna Suomisen mailasta, Aino Tanhuan kiitäessä kotipesään. JoMan nihkeä sisäpelaaminen ei avausjaksolla tuottanut tulosta ja jakson ainoa juoksu toi vieraalle jaksovoiton lukemin 0–1.

– Ekan jakson ulkopeli oli meiltä hyvää, siinä kaveri sai hyvillä lyönneillä tuon tilannemäärän minkä saikin ja hyvällä lyönnillä juoksun, JoMa Naisten pelinjohtaja Arttu Jurvakainen kommentoi ottelun jälkeen.

– Toisella jaksolla ruvettiin sylkemään palloja räpylästä. Siinä oli ainekset lyödäkin niitä juoksuja toisella jaksolla, mutta kestettiin ne kotiutusyritykset mitä tuli siihen.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen osalta pirteästi. Heti jakson aluksi Nelli Huotarin kunnari siivitti joensuulaiset 2–0 johtolukemiin. Helpotusta vastustaja sai kuitenkin tasoittavalla vuorollaan, kun kahden vääräksi tuomitun syötön tuoma vapaataival kuroi tilannetta yhdellä pinnalla. Taiston ratkaisi lopulta kolmannessa vuorossa paloyrityksestä koitunut harhaheitto, jolla vastustajan Jasmin Andreasen pinkaisi kotiin vieden tilanteen 2–2. Viimeisessä vuorossa ei JoMa tarjonnut vastausta ja ottelu päätettiin lukemiin 0–1 (0–1, 2–2).

– Meidän kaari ei tänään pärjännyt ja se söi isosti terän tuosta meidän sisäpelistä.

– Opinpaikkoja jäi selvästi ja liittyy hyvin pitkälti meidän sisäpelaamiseen ja ennen kaikkea sen tukitoimiin.

Tänään ei JoMalle täydennystä pistepussiin. Seuraavan kerran joukkue pääsee pistejahtiin sunnuntaina 11.6, kun vieraaksi Bolt Stadionille saapuu Kirittäret Jyväskylästä.

– Harmittaa, että sisäpeli pyöri huonosti eikä saatu painetta aikaan. Siinä on paljon tarkennuksen paikkoja, kun sunnuntaina tulee Kirittäret vieraaksi, Jurvakainen tuumasi lopuksi.

JoMan ja Kirittärien taisto pisteistä alkaa kello 17:00 Bolt Stadionilla. Liput ennakkoon hankit Ticketmasterista.