Viikko päätökseen Hippoksella Kirittärien vieraana

JoMan olmen pelin viikko päätökseen Hippoksella. Naiset saivat perjantain kotiottelussa omaa peliään raiteilleen ja odotettavissa varmasti tasainen kamppailu.

JoMan kolmen pelin viikko päättyy sunnuntaina Jyväskylässä. Vaikeamman jakson jälkeen naiset ottivat vakuuttavan voiton perjantaina pelatusta kotiottelusta Mailattaria vastaan. Nyt vastassa on kaksi kertaa putkeen Kirittäret. Joukkueet kohtasivat viimeksi alkukaudesta Jyväskylässä, silloin nähtiin nähtiin kamppailu joka venyi aina kotiutuslyöntien kolmannelle kierrokselle.

Kirittäret on pelannut tiukkoja kamppailuita viime aikoina ja se taistelee tällä hetkellä JoMan kanssa samoista sarjasijoituksista. Se on myös saanut alkukauden poissa olleen Mari Mantsisen takaisin lautasen äärelle.

JoMan lyöjäjokeri Maria Kaakinen lähtee odottavin tunnelmin Kirittäret kamppailuihin. Joukkueet kohtaavat toisensa toistamiseen jo keskiviikkona, joten tämä tuo hyvää lisämaustetta kamppailuihin.

- Odotettavissa on tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Toivottavasti on laatupesistä tarjolla. Molemmilla joukkueilla on parhaimmillaan vahvaa suorittamista niin sisä- kuin ulkopelissä.

- Huomisen ottelun jälkeen tehdään tarvittavat tarkennukset seuraavaa kohtaamista varten, joka tuleekin pian. Back to back asetelma on kiva, kun saa keskittyä samaan vastustajaan.

Sunnuntain kamppailu käynnistetään Hippoksella kello 17, seuraat ottelua Ruutu+ palvelun kautta!