SMJ vierailee Bolt Stadionilla keskiviikkona

Runkosarja jatkuu keskiviikkona 31.5. kello 18:00, jolloin JoMa Naiset saavat vieraita Seinäjoelta.

JoMa Naisten kauden alku on edennyt nousujohteisesti. Joukkue on napannut puhtaat kolme sarjapistettä edeltävistä kolmesta perättäisestä ottelusta, joista kaksi pelattiin kotona ja yksi vieraissa. Viimeksi JoMa pelasi voitokkaan 0–2 (2–3, 3–5) ottelunsa Kempeleellä edeltävänä sunnuntaina.

– Viime ottelu meni ihan kohtalaisesti joukkueelta. Vielä kyllä jäi parannettavaa etenkin sisäpelissä, sillä hirmu pitkiä vuoroja ei päästy pelaamaan, eikä näin ollen nähty ihan samanlaista juoksujuhlaa mitä kotipelissä KeKiä vastaan, mutta se olikin odotettavissa, Sini Haataja JoMan riveistä kommentoi.

– Kyllä nuo kolme perättäistä puhdasta voittoa meidän päävastustajia vastaan mieltä lämmittää. Uskon että tästä hyvällä itseluottamuksella nyt päästään lähtemään huomiseen kotipeliin Seinäjokea vastaan.

Haatajalle itselleen sunnuntainen ottelu KeKiä vastaan oli ensimmäinen aiemmin toukokuussa sattuneen loukkaantumisen jälkeen. Haataja loukkaantui Rauman Feraa vastaan pelatussa ottelussa, jossa hän sai osuman pallosta syöksytilanteessa kasvoihinsa. Haataja toipui tilanteesta kahden ottelun ajan, ennen palaamistaan takaisin pelikentälle.

– Mulla murtui nenä siitä pallon osumasta JoMa-Fera ottelussa. Muutama kerta sitä kuvailtiin ja suoristeltiin, mutta siitä on kyllä hyvin toivuttu. Onneksi loukkaantuminen ei muutamaa huilipäivää lukuunottamatta vaikuttanut harjoitteluun!

– Tällä hetkellä olen hyvässä kunnossa ja viime pelissä en koko murtumaa edes muistanut. Tosi hyvä fiilis päästä itsekin ekaa kertaa tänä kesänä pelaamaan Bolt Stadionille!

Keskiviikkona vierailulle saapuvalla Seinäjoen Maila-Jusseilla on takanaan viisi ottelua ja kahdeksan sarjapistettä. Viimeisimpien kolmen ottelun osalta on pisteiden hankinta ollut joukkueella tiukassa.

– Seinäjoella on nyt kolmen pelin tappioputki taustalla, joten uskon, että helpolla ei tulla mitään saamaan huomenna.

Erityisesti kotistadionillaan tunnetusti vahvasti pelaava JoMa lähtee haastamaan vierailijaa väkevästi.

– Seinäjoki on laadukas joukkue, jossa on hieman enemmän juoksuvoimaa verrattuna meidän viimeisimpiin vastuksiin. Toinen mielenkiintoinen huomio on, että siellä on kaksi hyvää lukkaria, jotka ovat vuorotellen syötelleet peleissä.

– Me sen sijaan ollaan löydetty toimiva sapluuna ja en usko, että suurempia muutoksia on luvassa ja se antaa rauhaa meidän pelille. Meidän etenijät on hyvässä juoksussa ja lyöjät sen verran tikissä että eiköhän saada hyvä ja tiukka ottelu huomenna, Haataja tiivisti loppuun.

Kannusta JoMaa paikan päältä Bolt Stadionilla! Liput hankit ennakkoon Ticketmasterista!


JoMa – SMJ | Ke 31.5. klo 18:00 | Bolt Sadion, Jns