SiiPe vierailulle keskiviikkona – ”Meidän tulee pitää jalka alusta loppuun saakka kaasupolkimella”

JoMa Naiset palaa kotikentälle keskiviikkona 21.7, kun vastaan asettuu SiiPe.

JoMalla on takanaan otteluntäyteinen viikonloppu. Lauantaina 17.7. JoMa ampaisi tien päälle pistejahtiin. Kahden ottelun vieraspeliviikonloppu lähti käyntiin Tampereelta, jossa joensuulaiset pääsivät haastamaan Manse PP:n. Sunnuntaina 18.7. heti perään bussi matkasi Poriin, jossa vastassa odotti Pesäkarhut.

Voittoa ei joensuulaisille irronnut kummaltakaan reissulta. Manse PP:tä vastaan pelattu ottelu päättyi lukemiin 2-0 (5-1, 7-3) ja sunnuntainen ottelu Pesäkarhuja vastaan 2-0 (7-3, 5-1).

– Meillä oli edellisessä pelissä kovaa porukkaa vastaan hyviä hetkiä, mutta tekeminen ei riittänyt voittoon asti. Oman pelin tasoa pystytään vielä nostamaan, Johanna Hihnala kertasi viikonlopun otteluita.

Nyt JoMa on palannut takaisin Joensuuhun ja päässyt huilaamaan hetken ennen seuraavaa koitostaan. Takaisin tutulle kotistadionille joukkue pääsee jo huomenna keskiviikkona 21.7. klo 18.00, kun SiiPe matkaa haastamaan kotijoukkueen.

– Tuplapelireissun jälkeen meillä oli kaksi välipäivää ennen seuraavaa ottelua, ja ensimmäisenä päivänä ihan vain huilailtiin ja palauteltiin sekä latauduttiin. Toisena päivänä päästiin pitkästä aikaa treenaamaan porukalla pelipalaverin lisäksi.

Huomisen ottelun odotetaan palauttavan naiset takaisin voittojen tielle. SiiPe pitää sarjassa tällä hetkellä sijaa viimeisenä kahdella pisteellään, eikä takanaan vierasjoukkueella ole toistaiseksi yhtään otteluvoittoa.

– Siipe on muodostunut meille tutuksi joukkueeksi useiden pelikohtaamisten myötä, ja heidän kanssa on tavattu pelata tiukkoja otteluita.

Vierasjoukkueella on takanaan JoMan tavoin 13 ottelua. JoMa pääsee haastamaan SiiPen nyt ensimmäistä kertaa tänä kesänä, ja tavoitteena on suora voitto.

– Huomisessa ottelussa lähdetään tekemään laadukkaita omia suorituksia, karsitaan virheitä ja pelataan nälkäisesti pisteistä. Meidän tulee niin sanotusti pitää jalka alusta loppuun saakka kaasupolkimella, Hihnala päätti.

JoMa Naiset ja SiiPe kohtaavat keskiviikkona 21.7. klo 18.00 Kerubi Stadionilla. Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon ostamalla liput ennakkoon täältä.