Sarjakärki Seinäjoen Maila-Jussit saapuu vieraaksi Joensuuhun – ” Heillä on laadukas sisäpelimateriaali”

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu vieraaksemme sunnuntaina. Vierasjoukkue pelaa tiiviin kahden pelin viikonlopun, kun taas JoMa odottaa innolla paluuta kotistadionilleen.

Sarjan kärkisijalla majaileva Seinäjoen Maila-Jussit saapuu vieraaksi Joensuuhun. SMJ viettää kahden pelin viikonloppua, kun se kohtaa lauantaina Kuusankoskella Haminan Palloilijat. JoMa on puolestaan saanut huilata pelien osalta keskiviikon Hamina kamppailun jälkeen.

Tällä viikolla Joensuussa on nähty myös suuri lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cup, joka on ajanut JoMan harjoittelemaan muille Joensuun pesäpallokentille. Paluu kotistadionille miellyttää pelinjohtoa.

- Ensinnäkin hienoa päästä takaisin Boltille pelaamaan. Viime pelissä Haminassa pelasimme jo parempaa ulkopeliä ja odotan että se jatkuu myös sunnuntaina. Tässä keskiössä on iso työmäärä ja laadukas heittäminen, Tommi Luostarinen kertoo.

Haminassa joukkueen sisäpeli jäi osittain nihkeäksi, kun se on alkukaudesta tykittänyt eniten juoksuja koko sarjassa.

- SMJ on tottakai hyvä joukkue joka pelaa laajalla materiaalilla. Omassa sisäpelissä on oltava valmis kovaan tempoon ja erilaisiin kuvioihin, ja on sieltä muutama painostuksen paikka myös katsottu.

- Intoa täynnä lähdemme huomenna pelaamaan ja mittaamaan tasoa hyvää vastustajaa vastaan! Luostarinen tokaisee innostuneena.

Huimassa juoksuvireessä koko alkukauden ollut Noora Pasi on saanut kohdata SMJ:n useasti viimeisen vuoden aikana. Lyöjätilaston kärkinimeksi noussut Aino-Kaisa Mantere on joukkueella tarkassa tarkkailussa.

- Huomenna saadaan varmasti tiukka ja hyvätasoinen pesispeli aikaiseksi. Viime vuonna Seinäjoki oli meillä vastassa pudotuspeleissä, eli heitä vastaan ollaan pelattu paljon viimeisen vuoden aikana. Seinäjoki on joukkueena tasainen. Heillä on laadukas sisäpelimateriaali ja erityisesti lyöjäjokeri Mantere on saatava huomenna kiinni.

Pasi ei takerru Haminassa nähtyyn nihkeään sisäpeliin.

- Viime pelissä sisäpeli oli vähän nihkeämpää kuin monessa muussa alkukauden pelissä. Kuitenkin meidän ulkopeli kesti hyvin. Kun sisäpeliin laitetaan lisää laatua edelliseen peliin verrattuna, niin hyvä tulee!

Ottelu käynnistyy kello 18, portit avoinna tunti ennen matsin alkua! Tervetuloa!
Liput ennakkoon ostat Ticketmasterin verkkokaupasta ticketmaster.fi/joma!