Pääkaupunkiseudun tupla – ”Tärkeitä pisteitä jaossa!”

Joensuun Maila matkaa vieraskiertueelle pääkaupunkiseudulle, kun se kohtaa peräkkäisinä päivinä sekä Helsingin Roihuttaret että Hyvinkään Tahkon.

JoMa Naiset pelaa ennen juhannustaukoa kaksi ottelua vieraissa, kun ensin tiistaina joukkue kohtaa sarjaysinä majailevan Helsingin Roihuttaret ja keskiviikkona puolestaan sarjassa kymmenentenä olevan Hyvinkään Tahkon.

– Päävastustajan vastassa molemmissa otteluissa eli hyvin tärkeitä pisteitä on jaossa. Meidän peruspelillämme olemme lähellä voittoa näissä otteluissa, pelinjohtaja Arttu Jurvakainen kommentoi vieraskiertuetta.

Joensuun Mailan ottelut ovat kolmessa edellisessä kamppailussa edenneet aina kotiutuslyöntikilpailun jatkopareille asti. Näistä pistepussi on karttunut yhden voiton ja kahden tappion myötä. Jurvakainen on ollut otteluissa tyytyväinen ulkopelin tasoon ja odottaa sen tuovan tulosta myös tulevalla vieraskiertueella.

– Ulkopelissä olemme olleet vahvoja ja nyt ei ole ihan sarjan kovimmat sisäpelit vastassa, joten kova luotto on, että ulkopelissä oma suoritus riittää.

Vaikka ulkopeli on ollut mallikkaalla tasolla, niin sisäpeliin Jurvakainen odottaa vielä lisää panosta. Joensuun Maila lähteekin vieraskiertueella hakemaan enemmän peräkkäisiä onnistumisia sekä rentoutta tekemiseen. Jurvakainen on luottavainen, että tulevat vieraspelikentät tämän mahdollistavat.

– Tietysti sisäpelissä etsimme edelleen sitä ketsuppipullon aukaisua ja se teema meillä jatkuu, että saisimme enemmän peräkkäisiä onnistumisia ja sitä kautta rentoutta sekä iloa. Uskon, että avarat kentät ja toivottavasti hyvät kesäkelit luovat siihen hyviä mahdollisuuksia.

Jurvakainen on myös tehnyt hieman muutoksia kokoonpanoon ja hakee tätä kautta lisää onnistumisia joukkueen pelaamiseen.

– Teemme hiukan muutoksia ykköskärkeen ja kokeilemme siinä uusia juttuja, että saisimmeko sitä kautta hieman lisää happea kotiuttamiseen. Palottomia takatilanteita on tarkoitus tuottaa enemmän ja saada jatkuvuutta sekä peräkkäisiä onnistumisia.