Niukka tappio tuplan ensimmäisestä osasta Raumalta

Raumalaiset onnistuivat kääntämään tiukan kamppailun edukseen toisella jaksolla. Huomenna JoMa kohtaa Porissa Pesäkarhut, ja joukkue valmistautuu uuteen otteluun luottavaisin mielin.

JoMa pääsi vääntämään jälleen urakalla raumalaisia vastaan. Tasaisissa merkeissä edennyt kamppailu eteni tasatilanteessa aina neljänteen vuoropariin asti. Fera pääsi hakemaan vielä johtojuoksua neljännen lopettavalla, mutta viime peleissä loistavasti toiminut ulkopeli ei antanut raumalaisille edes mahdollisuutta edetä ykköspesälle. Näin ensimmäinen jakso tasattiin lukemiin 2-2.

Toisella jaksolla Fera teki tilannetta läpilyönneillä ja siitä sitten löi tarvittavat juoksut hyvillä lyönneillä. Jälleen tiukka kamppailu kääntyi vastustajan eduksi, pelinjohtaja Tommi Luostarinen perkasi tuntemuksia ottelun jälkeen.

- Toinen tiukka peli nyt mikä kääntyi vastustajalle. Kyllähän se tänään jäi meidän sisäpelistä kiinni. Ulkopeli on ollut tässä viime aikoina ihan hyvää. Ei vaan tänään saatu niitä juoksuja sieltä.

- Tästä lähdetään nyt ensin syömään ja sitten huilaamaan. Ilta lepäillään, huomenna aamulla palaveria ja ei kun uutta iskua huomenna! Luostarinen summaa.

Toinen ottelu tuleekin nopeasti. JoMa saa vastaansa huomenna Porin Pesäkarhut. Odotettavissa jälleen tiukka kamppailu, sillä viime kohtaaminen meni kotiutuslyöntikilpailuun asti. Joensuulaisten ykköspalkittu Jutta Myllyniemi lähtee huomiseen luottavaisin mielin.

- Tiukkahan se oli tänään. Meidän ulkopeli oli ihan hyvä, kaveri löi hienoilla lyönneillä juoksut. Meidän sisäpeli ei pyörähtänyt ihan normaalilla tavalla.

- Poriin lähdetään uudella energialla. Tämä tästä nyt nollaillaan, laitetaan kuviot kuntoon ja sitten mennään! Myllyniemi päättää.

Huomenna JoMa taistelee viimeisen kerran pisteistä ennen juhannustaukoa! Ottelu Porissa laitetaan käyntiin kello 18, seuraat ottelua kätevästi Ruutu+ palvelusta!

ottelun kuvakooste