Kirittäret JoMan vieraaksi keskiviikkona

JoMa Naiset saavat vieraita keskiviikkona 28.7. Jyväskylästä, kun Kirittäret saapuvat haastamaan kotijoukkueen Kerubi Stadionille.

JoMa Naiset ovat saaneet nauttia muutamasta vapaapäivästä meneillään olevan sarjan keskellä. Viimeksi JoMa haastoi vieraskentällä Lappeenrannassa Pesä Ysit perjantaina 23.7. Kotiin joensuulaiset toivat kaksi sarjapistettä, kun voittolukemiksi ottelulle saatiin supervuoroon asti venyneen pelin jälkeen 1-2 (1-6, 5-4, 1-2).

– Ensimmäinen jakso viime pelissä tuli meille helpolla. Haatajan kunnarilla saatiin peliä auki sisäpelissä ja ulkopeli kesti tasaisesti, Reetta Juntunen kommentoi.

– Toisen jakson tiedettiin olevan hankalampi. Vastustajan kotiutusosasto löi tiukassa paikassa palloa väliin ja siitä jakso heille. Superissa tiedettiin, että meidän heiniä on, kunhan saadaan etenijää kolmoselle.

Keskiviikkona joensuulaiset joutuvat kovan paikan eteen, kun vastaan astelee sarjan ykkössijaa 44 pisteellään pitävä Kirittäret. Vahvan kauden pelannut vierasjoukkue on kulkenut selkeää voittotaivalta ja hävinnyt ainoastaan yhden jakson koko sarjan aikana.

Viimeksi Kirittäret ja JoMa kohtasivat perjantaina 2.7. Tällöin JoMa ei kyennyt heittämään vastusta jyväskyläläisille ja ottelu kääntyi tylyyn tappioon lukemin 2-0 (4-0, 19-1).

–Kirittäret ovat JoMan pelaajiin selvästi kokeneempia ja löytyy lyöntivoimaa.

–Huomenna täytyy onnistua melko täydellisesti koko joukkueena, jos meinaamme Kirittäret voittaa. Kovia suorituksia tarvitaan kaikilta ja kroppaa on pistettävä pallon eteen. Kotikentällä olemme toki olleet tänä kautena hyvä joukkue.

JoMa on päässyt kehittämään peliään selkeästi alkukaudesta, ja etenkin sisäpeli on piristynyt huomattavasti viimeisimmissä otteluissa. Vastassa olevan kärkijoukkueen kanssa on virheet saatava minimiin keskiviikkoisessa ottelussa, jos kotijoukkue mielii pistetiliinsä täydennystä.

– Meidän tavoitteet huomiseen peliin on lähteä kovasti haastamaan vastustajaa ja sisäpelissä saada peräkkäisiä onnistumisia. Ulkopelissä räpylän täytyy kestää koko pelin ajan, Juntunen tuumasi loppuun.

JoMa Naisten ja Kirittärien ottelu köydään keskiviikkona 28.7. klo 18.00 Kerubi Stadonilla. Osta liput ennakkoon Ticketmasterista.