Kesän ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina!

JoMa Naisten ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina 20. toukokuuta Bolt Stadionilla Haminan Palloilijoita vastaan.

Lauantaina 20. toukokuuta kello 17:00 JoMa Naiset pelaavat kesän ensimmäisen ottelunsa kotona Bolt Stadionilla. Vastaansa kotijoukkue saa vieraat Haminasta.

JoMa Naisilla on takanaan kolme runkosarjan ottelua. Näistä kaikki pelit ovat pelattu vieraskentillä. Viimeksi JoMa vieraili viime viikolla Porissa sekä Raumalla, joista tuliaisina toi yhden sarjapisteen, avaten samalla kauden pistetilinsä.

– Viime peleistä jäi hyvin nälkäiset fiilikset. Satakunnan tuplalla oli tiukkaa vääntöä, mutta suurin osa pisteistä jäi vastustajille, mailan varressa tulosta takova Maria Kaakinen tuumasi.

Tänä vuonna Superpesikseen nousseella Haminan Palloilijoilla on takanaan kaksi ottelua ja kasassa kolme sarjapistettä.

– Pelit on tiukkoja ja yksittäisetkin virheet voi kostautua. Pitää olla siis huolellinen ja jättää turhat virheet pois. Ilmaiseksi ei saisi antaa mitään vastustajalle.

– HP on sarjanousija, joka on näyttänyt pirteitä otteita nyt alkukaudesta. Tulee varmasti huomenna ärhäkkäästi pisteiden hakuun.

Kaakinen luottaa joukkueen harjoituskaudella tekemään kovaan työhön ja uskoo huomisten pisteiden tarttuvan kotijoukkueelle.

– Meidän vahvuuksiin kuuluu huomenna varmasti kova taso fysiikassa, sekä varmat otteet ulkopelissä.

– Tavoitteena on ottaa koko pistepotti kotiin. Lisäksi on hienoa päästä avaamaan kotipelit Bolt stadionilla huomenna, Kaakinen iloitsi.

JoMa Naiset – Haminan Palloilijat | La 20.5.2023 klo 17:00 | Bolt Stadion
Liput otteluun hankit Ticketmasterista!