KeKi vastaan keskiviikkona

JoMa Naiset saavat vieraita keskiviikkona 24.5. Kempeleeltä, kun KeKi saapuu haastamaan kotijoukkueen Bolt Stadionille.

Viime viikonloppuna JoMa Naiset pelasivat kesän ensimmäisen kotipelinsä Haminan Palloilijoita vastaan. Vahvaa osaamista niin sisä- kuin ulkopelissäkin näyttänyt JoMa vei ottelun voiton 2–0 (6–1, 5–0) lukemin.

– Edellisestä pelistä Haminaa vastaan on jäänyt luottavainen fiilis joukkueen tekemiseen, Iida Nupponen totesi.

– Peliä ennen puhuttiin joukkueena siitä, että pitää olla kärsivällinen ja luottaa omaan tekemiseen läpi pelin ja siinä onnistuttiin, vaikka jaksojen alut olivat haastavia.

Keskiviikkona joukkueelle avautuu uusi mahdollisuus pistetilin kartuttamiseen, kun KeKi saapuu vieraaksi Bolt Stadionille. Viimeksi JoMa kohtasi KeKin toukokuun alussa harjoitusottelun merkeissä, jolloin joukkueet kohtasivat Nurmeksessa. Tällöin voitto kääntyi JoMalle 0–2 (0–4, 0–2) numeroin.

– Keki on taitava joukkue etenkin sisäpelissä, ja pelaa yllättävää ja ennakkoluulotonta peliä.

– Lisäksi joukkueen lukkariosastolla on tapahtunut muutoksia verrattuna aiempiin kohtaamisiin, joten jossain määrin uudistunut Kempele saapuu vieraaksi.

Kempeleen Kiri avasi kautensa 14. toukokuuta tappiollisesti Jyväskylän Kirittäriä vastaan. Sen sijaan viime sunnuntaina joukkue nappasi kauden ensimmäisen sarjapisteensä Virkiää vastaan käydyssä ottelussa. Nyt keskiviikkona 24. päivä KeKi saapuu haastamaan JoMa Naiset Bolt Stadionille kello 18:00 alkaen.

– Meidän pitää onnistua erityisesti sisäpelissä ja saada jatkuvuutta pelin pyörimiseen. On tärkeää että luotetaan omaan tekemiseen ja siihen, että se tuottaa tulosta.

– Meillä kulkee etenijät hyvin ja sen kautta saatiinkin sisäpeli pyörimään hyvin edellisessä pelissä. Siitä on hyvä jatkaa KeKiä vastaan. Myös uuteen lukkariin pitää päästä heti kiinni, Nupponen tuumasi lopuksi.

Varmista paikkasi Bolt Stadionilla keskiviikkona! Liput hankit ennakkoon Ticketmasterista!

JoMa – KeKi |Ke 24.5. klo 18:00 | Bolt Stadion, Jns