JoMan ja Roihuttarien kamppailu avaa koko perheen pesispäivän

Sunnuntainen koko perheen pesispäivä alkaa JoMa Naisten ja Roihuttarien kamppailulla kello 13:00 alkaen. Miesten ottelu Pattijoen Urheilijoita vastaan starttaa kello 17:00.

Viime viikonloppuna JoMa Naiset venyivät kotiutuslyöntikilpailussa voittoon Tahkosta lukemin 2–1 (5–2, 0–1, 1–1, 3–1). Nyt neljän kotiottelun putki jatkuu sunnuntaina 9.7. kello 13:00 Helsingin Roihuttaria vastaan.

– Ulkopelimme on juhannustauon jälkeen ollut vahvaa ja se on antanut meille mahdollisuudet voittoihin. Tahkoa vastaan ottelu ratkesikin siihen, että meillä räpylä piti paremmin kuin vastustajalla, Oona Liimatainen kommentoi.

– Sisäpelin osalta viime pelissä jäi kuitenkin paljon parannettavaa: lyötiin paljon laittomia ja kahden palon lyöntivuoroja taisi tulla useampia. Nämä kun saadaan karsittua pois, saadaan takatilanteeseen jatkuvuutta ja sitä kautta varmasti enemmän juoksujakin lyötyä.

Sunnuntaina joukkue pääsee testaamaan edeltävän viikon aikana syvennettyjä kuvioitaan kotikentällä. Viimeisimmän voitokkaan ottelun päätteeksi JoMa kohotti pistetiliään 18 sarjapisteeseen ja pitää sarjataulukossa sijaa kahdeksan. Sen sijaan vastaan asettuvat Roihuttaret ovat kipuilevan alkukauden jälkeen viimeisellä sijalla kahdella sarjapisteellään.

– Roihuttaret majailee sarjajumbona, mutta joukkuetta ei pidä missään nimessä aliarvioida. Juoksujen lyöminen on ollut heille todella haastavaa, mutta lainasopimuksella joukkueeseen liittynyt Emilia Mattila toi selvästi helpotusta tilanteeseen ja on ehdottomasti pelaaja, joka meidänkin pitää huomioida.

Heinäkuun alussa Roihuttaret hankkivat vahvistusta riveihinsä Porin Pesäkarhuista, kun Emilia Mattila ja Sanni Huhtala siirtyivät Helsinkiin määräaikaisella seurasiirrolla. Mattilalle Roihuttaret olivat entuudestaan tuttu edelliseltä kaudelta hänen toimiessaan joukkueessa kotiuttajajokerina loppukaudesta.

– Sunnuntaita kohti lähdetään ennen kaikkea omalla peruspelillä. Ulkopeliä kun jatketaan samaan malliin, on lopputuloskin varmasti meille suotuista. Sisäpelin osalta osumiin kaivataan laatua. Tässä kun onnistutaan, voisi odottaa jopa eräänlaista ketsuppipullo-efektiä, jossa onnistumiset ruokkii toisiaan. Tavoitteena on lyödä enemmän juoksuja kuin viime peleissä.

– Viime ottelussa Tahkoa vastaan yleisöä oli hienosti paikalla ja tunnelma oli mahtava. Tämän tietysti toivoisimme jatkuvan myös sunnuntaina. Tiedossa on hieno pesispäivä, jossa tarjolla on niin naisten kuin miestenkin huippupesistä, sekä erilaista aktiviteettia koko perheelle. Toivottavasti katsojat löytävät sankoin joukon paikalle molempiin otteluihin, Liimatainen kommentoi lopuksi.

Sunnuntaina vietetään koko perheen pesispäivää!

Sunnuntaina 9.7. kello 13:00 pelattava naisten ottelu Roihuttaria vastaan avaa koko perheen pesispäivän Bolt Stadionilla. Päivä jatkuu miesten ottelulla Pattijoen Urheilijoita vastaan kello 17:00. Pesispäivän otteluisäntänä toimii Lähitapiola Itä.

Päivä pitää sisällään paljon ohjelmaa koko perheelle lapsista aikuisiin. Bolt Stadionilla yleisöä palvelevat stadionin grilli, vahdittu lasten leikkipaikka, fanituotemyymälä, bar kakkospesä, kioskit sekä JoMa lounge. Bolt Stadionin tapahtumatorilla riittää runsaasti maksuttomia aktiviteetteja koko päivän ajan. Tapahtumatorilla järjestetään muun muassa:

  • Poniajelua perheen pienimmille
  • Pomppulinnoja perheen pienimmille
  • Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen kalustoesittely
  • Kuljetusliike Esko Mäkisen HCT-jättirekan esittely
  • JoMa junioreiden pesispisteellä tutkaan lyönti
  • Oma Säästöpankin ständillä ruokalahjakorttiarvonta
  • JoMa loungessa pelaajavieraita
  • Maskotti-Rudi viihdyttää läpi ottelutapahtuman


Pääsyliput tapahtumaan

Perhepäivän ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa (yhdistelmälippu naisten ja miesten otteluun). Pesispäivään ja molempia otteluita katsomaan pääsee katsomaan miesten ottelulippujen hinnalla, eli pääsyliput maksavat ennakkoon alkaen 8 euroa. Pelkästään naisten otteluun voit ostaa lipun ennakkoon täältä. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta tapahtumaan!​​​​​​​

Tervetuloa Bolt Stadionille sunnuntaina!