JoMalla mahdollisuus sarjan katkaisuun keskiviikkona! – ”asetelmat eivät voisi olla hienommat”

JoMa Naiset lähtevät tavoittelemaan seurahistorian ensimmäistä mitalipelipaikkaa keskiviikkona kotiyleisön edessä.

JoMa Naiset johtavat parhaillaan puolivälieräsarjaa 1–2 voitoin. Kaksi ensimmäistä kohtaamista Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan kääntyi JoMalle. Ensimmäinen vierasmatsi Seinäjoella päättyi supervuoroparissa lukemiin 1–2 (14–2, 3–4, 0–1) ja seuraava kotistadionilla numeroin 2–0 (1–0, 6–4). Viime sunnuntaina SMJ onnistui kavennuksessaan ja vei matsin nimiinsä lukemin 2–1 (6–7, 5–1, 1–0).

– Viime peli oli tiukkaa vääntöä, ja se osoitti, kuinka sitkeä joukkue meillä on. Ekan jakson voittoon nouseminen 6–2 tilanteesta vieraskentällä antoi hienon osoituksen siitä, miten paljon taistelutahtoa tässä joukkueessa on, lyöjäjokeri Hanna Toivanen kommentoi.

– SMJ on laatujoukkue, ja varsinkin jokeriduo Tiia Valtanen ja Aino-Kaisa Mantere ovat pelanneet kovilla tehoilla. Heidän pelaamiseen meidän pitää päästä vähän paremmin kiinni. Lisäksi sarjan aikana on nähty, että räpylän pitää kestää. Jos jättää palon paikoista palot tekemättä, kaveri rankaisee niistä kyllä heti.

Keskiviikkoiseen Bolt Stadionilla pelattavaan 4. puolivälierään asetelmat ovat edelleen tilanteessa, jossa JoMalla on mahdollisuus katkaista sarja ja edetä seurahistorian ensimmäistä kertaa välieriin. Edellisellä kerralla kotikentällä pelatessaan JoMa onnistui pitämään vieraan hyppysissään ja nappasi puhtaan 2–0 voiton SMJ:stä.

– Huomiseen kotipeliin lähdettäessä asetelmat eivät voisi olla hienommat. Meillä on kotiyleisön edessä mahdollisuus katkaista sarja ja edetä historiallisiin mitalipeleihin.

– Seinäjoki pelaa edelleen selkä seinää vasten, joten meidän pitää lähteä pelaamaan tilanne ja hetki kerrallaan. Jaksojen alut korostuvat, sillä paine alkaa varmasti kasautumaan SMJ:lle jos pääsemme heti jakson alussa pelin päälle. Tärkeää kuitenkin on, että ajatus ei saa karata seuraavaa tilannetta pidemmälle, Toivanen tuumasi lopuksi.

JoMan ja SMJ:n keskiviikkoinen matsi starttaa kello 17:30. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja pop up -myymälässä kauppakeskus Metropolissa. Myymälä palvelee arkisin kello 10–15. Bolt Stadionin portit avautuvat tunti ennen ottelua.