JoMalla edessä kahden matsin viikonloppu

Talvisuper jatkuu tulevana viikonloppuna kahden matsin verran.

Talvisuper käynnistyi tammikuussa Joensuu Areenassa, jolloin Joensuun Maila onnistui nappaamaan sarjan ensimmäiset pisteet vastustajastaan Kirittäristä. Kahden pisteen saalis ratkaistiin toisessa vuoroparissa, koko ottelun päättyessä lukemiin 10 (55, 3–2).

– Viime peli meni joukkueella hyvin ensimmäiseksi peliksi tälle kaudelle. Sisäpelissä saatiin paljon onnistumisia. Fiilis pysyi hyvänä koko pelin ajan, eikä vastustajan onnistumiset lannistaneet meitä, JoMa Naisten lyöjäjokeri, Maria Kaakinen kommentoi.

– Pystytään kuitenkin parempaan ja oltiin tyytyväisiä voitettuamme laadukas joukkue Kirittäret.

Sarja-avauksen jälkeen on joukkue hionut yhteispeliään ja tilanteita kuntoon niin sisä- kuin ulkopelinkin osalta. Arkitreeneissä painotus on ollut eritoten erilaisissa tilanneharjoituksissa, ja pelinomaisuus on ollut avainsana harjoittelussa.

Talvisuperin huuma jatkuu viikonloppuna kahden matsin verran. Otteluista ensimmäinen pelataan lauantaina 10.2. klo 18:30 Lapualla, jolloin JoMa ottaa mittaa Lapuan Virkiästä.

– Molemmat vastustajajoukkueet ovat kokeneet pieniä muutoksia pelaajiston suhteen viime kaudesta. Lapua tunnetaan melko nopeana joukkueena, joten Joensuun Mailan ulkopelin on oltava valmiina.

Toisessa ottelussa sunnuntaina 11.2. klo 12:00 Seinäjoella Joensuun Maila kohtaa Mailattaret Vaasasta.

– Vaasa pelaa hyvää pesistä ja meidän pitää olla koko ajan hereillä. Kumpikaan joukkueista ei ilmaiseksi varmasti anna mitään, vaan töitä pitää tehdä, Kaakinen korostaa.

Pelitahti on tiukkaa ja kahden matsin viikonloppu tuo mukaan omat haasteensa.

Tulossa on tiukka viikonloppu, sillä lauantaina peli on myöhään illalla ja sunnuntaina heti aamupäivästä. Palautumisaikaa on siis vähän, mutta silti pitäisi olla täysi lataus myös sunnuntaille.

Odottavaisella ja innokkaalla fiiliksellä kuitenkin kohti pelejä. Tavoitteena on lähteä voittamaan ja parantamaan omaa peliä edellisestä. Viikonloppuna nähdään tasaisen vahva JoMa, joka pelaa yhdessä, Kaakinen tiivisti lopuksi.

Ottelut ovat nähtävissä Ruutu Urheilu -palvelusta. Paikan päälle lippuja myy Ticketmaster.

Lapuan Virkiä – JoMa | La 10.2. klo 18:30, Lapua
Mailattaret – JoMa | Su 11.2. klo 12:00, Seinäjoki