JoMa matkaa Länsirannikolle kutkuttavassa sarjatilanteessa

Joukkue valmistautuu haastavaan tuplareissuun ennen juhannustaukoa. JoMa kohtaa torstaina Raumalla hyvää kautta pelaavan Feran ja perjantaina kestomenestyjä Porin Pesäkarhut.

Naiset matkaavat Länsirannikolle kutkuttavassa sarjatilanteessa. Ennen juhannustaukoa tulevaa reissua joukkue on sijalla 5 ja kerännyt yhdeksästä ottelustaan 17 pistettä. Torstaina vastaan asettuva Fera on sijalla 4, vain yhden pisteen JoMaa edellä sekä perjantaina vastaan asettuva Pesäkarhut majailee sijalla 6, kaksi pistettä joensuulaisia jäljessä.

Fera vieraili Joensuussa noin kuukausi sitten. Ottelu oli äärimmäisen tasainen, kun kotiutuslyöntikilpailua tahkottiin peräti puolitoista tuntia. Raumalaisilla on takana hyvä jakso, sillä he eivät ole hävinneet Joensuun vierailun jälkeen yhtäkään ottelua. Pelinjohtaja Tommi Luostarinen ennakoi tulevaa tuplareissua.

- Torstaina pelataan Raumalla Feraa vastaan, joka on pelannut hyvän alkukauden. He ovat pelanneet hyvää ulkopeliä lukkari Ilona Hakoniemen johdolla ja sisällä meidän on oltava hyvin hetkessä kiinni. Varmasti tiukka peli tulossa kuten Joensuussa ja siitä lähdetään nauttimaan.

Tuplan toisessa osassa vastaan asettuu Porin Pesäkarhut. Joukkueet kohtasivat myös Joensuussa toukokuun puolella. Ottelu oli JoMalle kaksijakoinen, hyvän ensimmäisen jakson jälkeen hallinta kääntyi vieraille, joka vei ottelun voiton lopulta kotiutuslyöntikilpailussa.

- Perjantaina vastassa on kestomenestyjä Pori. Heillä on laadukas joukkue jossa 1 keula on sarjan parhaimmistoa, Luostarinen summaa perjantain vastustajan.

- Tuplareissu on meille hieno haaste ennen juhannustaukoa, jossa korostuu mm. ruokailut, jotta energiaa riittää molempiin peleihin.

Molemmat ottelut ovat nähtävissä Ruutu+ palvelusta ja ne alkavat kello 18!