JoMa matkaa Kempeleelle sunnuntaina – ”meillä on hyvä peli alla heitä vastaan”

Kempeleen Kiri lähtee hakemaan revanssia JoMasta, joka puolestaan matkaa KeKin vieraaksi sunnuntaina 28.5.

Edeltävänä keskiviikkona JoMa Naiset järjestivät Bolt Stadionilla melkoisen juoksushown. Yhteensä 16 juoksua ottelussa tehnyt JoMa vei puhtaan kolmen pisteen voiton KeKistä. Kotijoukkue tarjoili onnistumisia laajalta rintamalta ja lopulliset voittolukemat olivat 2–0 (10–1, 6–1).

– Ensimmäinen peli KeKiä vastaan oli meille varsinaista juoksujuhlaa ja ero oli selkeä meille. Onnistuttiin sisällä laajalla rintamalla ja ulkopeli oli totutun vahvaa, Veera Varonen JoMa Naisten riveistä kommentoi.

– Hyvillä fiiliksin lähdetään uudestaan KeKin kimppuun, sillä meillä on hyvä peli alla heitä vastaan.

Tulevana sunnuntaina onkin odotettavissa KeKin osalta revanssin makua, sillä joukkueen nihkeä kauden alku on tähän mennessä tuottanut ainoastaan yhden sarjapisteen kolmen edeltävän ottelun osalta. Vastassaan joukkueella on JoMan lisäksi ollut kärkijoukkueet Kirittäret sekä Virkiä. Yhden sarjapisteen KeKi nappasi voittaessa ensimmäisen jakson Virkiää vastaan pelatusta ottelusta.

– Kempele on aina ollut vähän vaikea vieraspaikka pelata ja uskon, että KeKi parantaa otteitaan huomiselle. He pelaavat hyvin yllätyksellistä pesistä ja meidän tulee olla siihen valmiita.

JoMa sen sijaan on onnistunut nappaamaan kuusi tarjolla ollutta sarjapistettä kahdesta aikaisemmasta kotiottelusta sekä yhden pisteen vierasottelusta Rauman Feraa vastaan. Sunnuntaina joukkue pääsee taas yrittämään pistetiliinsä täydennystä.

– Huomenna on taas kaikki kolme pistettä jaossa ja ehdottomasti me lähdetään tavoittelemaan niitä.

– Pitää luottaa omaan peruspeliin, joka meillä on ollut hyvää. Kärsivällisyys on ollut yksi sana, josta on puhuttu. Siinä ollaan aiemmin onnistuttu, joten se pätee huomiseenkin peliin varmasti, Varonen päätti.

Kääntyykö revanssi JoMalle? Seuraa ottelua tuttuun tapaan Ruutu Urheilu -palvelusta!

KeKi – JoMa | Su 28.5. klo 17:00 | Kempele