JoMa Manse PP:n vieraaksi perjantaina

Viikon toinen matsi pelataan perjantaina 2.6. klo 18:00 Tampereella Manse PP:n vieraana.

Eilen keskiviikkona kotikentällään SMJ:tä vastaan karmaisevan tappion kokenut JoMa kohentelee peliään perjantain vierasreissua varten. SMJ:tä vastaan pelattu ottelu katkaisi JoMan aikaisemman kolmen ottelun voittoputken, kun vieras nappasi voiton lukemin 0–2 (0–3, 3–7).

– Eilen oltiin hyvin pelin päällä varsinkin ekalla jaksolla. Tilannettakin tehtiin hyvin, mutta kotiutukset jäivät piippuun, tappiollista ottelua muistellut Hanna Toivanen kommentoi.

Viikon toinen matsi pelataan huomenna perjantaina, kun JoMa suuntaa vuorostaan Tampereelle, jossa vastaan asettuu viime kauden hopeajoukkue Manse PP. Viisi runkosarjan ottelua pelanneella kotijoukkueella on takanaan neljä voittoa ja yksi supervuoroon venynyt tappio Kirittäristä. Viiden ottelun jälkeen sarjapisteitä joukkue on kerännyt 13, ansaiten sillä toistaiseksi kolmannen sijan.

JoMalle sen sijaan ei viime ottelusta sarjapisteitä ropissut. Otteluiden väliin yhden välipäivän viettäneelle joukkueelle avautuu uusi mahdollisuus kartuttaa pistetiliään jo heti huomenna Tampereella.

– Seuraava peli tulee nopeasti, joten eilinen peli täytyi pureskella nopeasti ja ottaa positiiviset asiat siitä mukaan kohti Manse-peliä. Myös palautumistoimet korostuu, kun ottelutahti on näin tiivis.

– Manse on huippujoukkue niin sisällä kuin ulkona, mutta oma hyvä ulkopelimme on se, johon luotetaan ja sitten tarvitaan vaan sisällä kovia ratkaisuja, jotta voimme saada pisteitä Kaupista kotiin tuomisiksi, Toivanen päätti.

Manse PP - JoMa Naiset | Pe 2.6. klo 18:00 | Tampere

Seuraa ottelua Ruutu Urheilu -palvelun kautta!