JoMa kohtaa naistenviikon kotiottelussa Roihuttaret – Naisille otteluun ilmainen sisäänpääsy

JoMa kohtaa Roihuttaret torstai-illan ottelussa, jossa panokset ovat korkealla molemille joukkueille. Hanna Toivanen odottaa helteinsen sään tuovan juoksurikkasta kamppailua.

JoMa kohtasi Roihuttaret viimeksi aivan kauden alussa ja nyt ottelun panokset ovat entistä korkeammat sarjatilanteen kutkuttavuuden vuoksi. Viidennellä sijalla majaileva JoMa taistelee paikastaan kuuden parhaan joukossa, jolloin se saisi pääsisi suoraan puolivälieriin. Myös Roihuttaret taistelevat paikastaan pudotuspeleissä, sillä on mahdollisuus myös joutua putoamiskarsintaan. Tämän torstai-illan ottelu tarjoaa siis äärimmäisen tärkeitä pisteitä molemmille joukkueille.

- Huomenna on jaossa taas todella tärkeitä pisteitä. Roihu pelaa pirteää sisäpeliä ja heidän ykköskärkeen meidän pitää päästä kiinni. Kun saadaan lyötyä kapuloita rattaisiin nolla- ja vaihtotilanteessa, niin ollaan varmasti vahvoilla, Hanna Toivanen ennakoi.

Joensuussa on vietetty helle viikkoa. Sunnuntaina pelatussa kotiottelussa JoMa sai auki tukossa olleita juoksuhanojaan, Toivanen uskoo lämpimän kelin tuovan lisää juoksurikkaita kamppailuja.

- Omassa sisäpelissä pitää olla tarkkana lukkari Emmi Hannuniemen kanssa, eikä häntä saa päästää juhlimaan. Omilla laadukkailla perussuorituksilla saadaan varmasti tarpeeksi tilannetta sekä juoksuja. Lyöntikeliähän se on huomiseksi luvannut, joten uskon että huomenna nähdään juoksurikas ottelu.

Torstai-illan kamppailu käynnistetään Bolt Stadionilla kello 18, portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Naistenviikon kunniaksi JoMa tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille naisille!