Fera saapuu vieraaksi keskiviikkona

Kahden kotimatsin viikko käynnistyy ottelulla Feraa vastaan keskiviikkona 7.6. kello 18:00.

Viikonlopun ajan JoMa Naiset ovat hengähtäneet viime perjantaisen voitokkaan pisteiden ryöstöreissun jälkeen. Tuolloin JoMa vieraili Tampereella ja nappasi huikean kolmen pisteen potin kotiin viemisiksi numeroin 0–2 (1–2, 1–6).

– Tampereella pelattiin läpi ottelun hyvää ulkopeliä, joka mahdollisti etenkin ensimmäisen jakson voiton, kaksi pinnaa viime pelissä takonut Nelli Huotari kommentoi.

Kuluvalla viikolla JoMa pelaa kotikentällään peräti kahdesti. Ensin joensuulaiset saavat vieraita keskiviikkona 7.6. Raumalta ja sunnuntaina 11.6. vastustajaksi saapuu Kirittäret Jyväskylästä.

Feran JoMa tapasi viimeksi 14. toukokuuta vierastuplareissulla Satakunnassa. Tällöin kotijoukkue oli etevämpi, vieden lopulta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa lukemin 2–1 (7–3, 1–3, 1–0).

– Huominen vastustaja on peruspeliltään hyvä. Tarkkana pitää olla etenkin lyöjäjokeri Henna Suomisen kanssa, joka oli viime kerralla meitä vastaan hyvässä lyönnissä.

Viime kohtaamisessa raumalaisia vastaan jokerin paidassa pelaava Henna Suominen (0+16) takoi yhteensä kuusi lyötyä juoksua.

– Lisäksi Feran kärki, Miia Puolakka kulkee tällä hetkellä todella kovaa, joka ei saa yllättää meitä.

Viisi runkosarjaottelua takanaan Feralla on hallussaan 11 sarjapistettä, pitäen paikkaa seitsemän. Vastaavasti kahdeksan ottelun jälkeen joensuulaiset ovat napanneet yhteensä 13 sarjapistettä. Toistaiseksi raumalaisilla ei ole takanaan ainuttakaan matsia, josta joukkue olisi poistunut täysin tyhjin käsin.

– Joukkueessa on hyvä meno tällä hetkellä ja kausi on alkanut meillä hyvin. Huomenna kun luotetaan omiin vahvuuksiin ja keskitytään rauhallisesti omaan peliin, niin lopputulos on meille suotuisa, Huotari tiivisti lopuksi.

Seuraa revanssiottelua paikan päällä Bolt Stadionilla! Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

JoMa – Fera | Ke 7.6. klo 18:00 | Bolt Stadion