Bussi kohti Lappeenrantaa – JoMa haastaa Pesä Ysit perjantaina

JoMa Naiset matkaa perjantaina 23.7. Lappeenrantaan, jossa vastustajana odottaa Pesä Ysit.

Kesiviikkoisesta 21.7. pelatusta ottelusta SiiPeä vastaan JoMa nappasi röyhkeän voiton lukemin 2-0 (10-2, 12-5) ja sai samassa hyvän otteen sisäpeliin. Ottelussa nähtiin yhteensä viisi kunnaria ja 22 juoksua kotijoukkueen osalta.

– Siipe pelistä jäi kyllä todella hyvät fiilikset! Saatiin hyvin lyöntipeliä auki ja etenkin saatiin sovittuja ja suunniteltuja asioita toteutettua todella hyvin, Johanna Pirskanen kommentoi.

Perjantaina JoMalle avautuu uudestaan mahdollisuus jatkaa onnistunutta sisäpeliään Pesä Ysejä vastaan käytävässä ottelussa. Huominen kohtaaminen lappeenrantalaisten ja joensuulaisten välillä on jo toinen.

Ensimmäistä kertaa joukkueet ottivat toisistaan mittaa maanantaina 12.7, kun vastaavasti JoMa emännöi Pesä Ysejä Kerubi Stadionilla. Tällöin kotijoukkue vei puhtaan voiton lukemin 2-0 (11-5, 6-5).

– Pesä Yseillä on pari kovaa jokerikotiuttajaa, joiden kanssa pitää olla hereillä koko ajan. Ulkopelissä täytyy suorittaa hyvällä tasolla ja pitää vastustaja pienissä tilannemäärissä.

– Sisäpelissä taas tilannetta pitää tehdä tasaisesti, jotta meidän hyvässä vireessä olevat kotiuttajat pääsee lyömään!

Pesä Yseillä takanaan on 12 ottelua, ja taskussaan yksi voitto. Joukkue pitää sarjassa paikkaa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Viimeisin ottelu SiiPeä vastaan taas nostatti joensuulaisten pistetiliä kolmella pinnalla, ja näin ollen JoMa pitää paikkaa yhdeksännellä sijalla 14 pisteellään.
Huomisesta pelistä odotetaan SiiPe ottelun tapaan suoraa kolmen pisteen voittoa.

– Huomenna tavoitteena on tietysti voitto, mieluiten kolmen pisteen kanssa! Verrattuna Pesä Yseihin, meidän vahvuuksia on etenkin ulkopelin peruspeli, Pirskanen tuumasi loppuun.

JoMa Naiset matkaa perjantaina 23.7. Lappeenrantaan, jossa vastassa on Pesä Ysit. Seuraa ottelua ruudun välityksellä ja kannusta joensuulaiset voittoon! Ottelu starttaa klo 18.00 ja on nähtävissä Ruutu-palvelusta.