Vuosi käyntiin loppiaisena – irtoliput ovat myynnissä!

Loppiaisena starttaillaan pesisvuosi 2023 perinteisellä tammikuun tasonmittauksella.

Tuleva vuosi 2023 startataan Joensuu Areenassa loppiaisena 6.1. klo 18:00, jolloin JoMa Naiset saavat vieraakseen Pesä Ysit Lappeenrannasta. Otteluun myytävät irtoliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa sekä JoMa Shopissa, osoitteessa Hiiskokentie 9, 80100 Joensuu. JoMa Shop palvelee tiistaista torstaihin klo 14:00-18:00.

Pääsyliput otteluun maksavat 5 euroa. 0-7-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan veloituksetta ja yli 75-vuotiaiden ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Suomen Seniorikodit.

Kausikorttilaisena näet ottelut veloituksetta!


Kauden 2023 kausikortin lunastaneilla on vapaa pääsy otteluun. Mikäli olet uusinut kausikortin vuoden lopussa ja uusi kortti ei ole ennättänyt vielä valmistua, niin ei hätää. Kausikorttilaisille on varattu oma sisäänkäynti nimilistan kautta, josta kaikki kortin lunastaneet löytyvät. Tämä koskee niin yksityishenkilöiden kuin yritysten kausi- ja VIP-kortteja.

Kausikortin vuodelle 2023 voit hankkia tämän linkin kautta!

JoMan miesten joukkue avaa loppiaispäivän


Samana päivänä JoMan miesten joukkue avaa loppiaispäivän ottelullaan Kiteen Palloa vastaan klo 15:00. Lippukäytänteet miesten otteluun ovat samat, kuin naisten otteluun.

​​​​​​​Nähdään loppiaisena Joensuu Areenalla!