Vuoden avaus – JoMa kohtaa Kirittäret

Tulevana viikonloppuna JoMa Naiset pelaavat kaksi harjoitusottelua Joensuu Areenassa. Molempina päivinä vastaan asettuu Kirittäret Jyväskylästä.

Tammikuu avataan kahdella harjoitusottelulla Jyväskylän Kirittäriä vastaan, kun joukkueet kohtaavat ensin perjantaina 7.1. klo 17.30 ja lauantaina 8.1. klo 12.30 Joensuu Areenassa.

Mahtavaa, että päästään pelaamaan. Sitä ovat pelaajat ja valmennus odottanut paljon, JoMa Naisten pelinjohtaja Arttu Jurvakainen iloitsi.

Vuoden ensimmäinen leiri starttasi keskiviikkona Joensuu Areenassa. Pitkälle nurmelle kokoontunut joukkue pääsi hiomaan viikonloppua varten etenkin ulkopeliään.

Leirin päättää viikonlopun harjoitusottelut sarjan ennakkosuosikki Kirittäriä vastaan.

Tavoitteena viikonlopun otteluille on mitata meidän pelin tämän hetkistä tilaa ja mille tolalle olemme saaneet peruspalikat sekä suoritusvarmuuden menneen syksyn aikana.

Halutaan myös testata erilaisia kokoonpanoja sekä eri pelaajia eri ulkopelipaikoilla ja sisäpelissä useita pelitapoja. Näin saadaan dataa ja kokemuksia tulevaa varten.

Tulevana viikonloppuna myös miehet valmistautuvat kahteen harjoitusotteluun, kun JoMaa vastaan asettuu lauantaina ja sunnuntaina Hyvinkään Tahko.

Viikonlopun ottelut pelataan ilman yleisöä. Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki neljä harjoitusottelua tilaajilleen suorina lähetyksinä. Tutustumistarjouksena viikonlopun neljä ottelua hintaan 5,90€!

HARJOITUSOTTELUT JOENSUU AREENALLA 7.-9.1.2022

Pe 7.1. klo 17.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 12.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 19.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko
Su 9.1. klo 14.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko
​​​​​​​

Ottelut pelataan ilman yleisöä.

Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki ottelut suorina lähetyksinä.