Oona Liimataiselle vuoden jatkosopimus – ”Ymmärrys pelistä näkyy monella eri tapaa”

Oona Liimatainen jatkaa JoMa-paidassa vuoden sopimuksella.

Oona Liimatainen, 27, jatkaa Joensuun Mailassa myös kaudella 2025. Kokeneella Liimataisella on takanaan jo seitsemän kautta naisten Superpesiksessä ja näistä kolme viimeisintä hän on viettänyt Joensuussa. Viime kausi oli Liimataiselle henkilökohtaisesti haastava, kun loukkaantuminen piti naisen poissa kokoonpanosta pitkän tovin. Hän hyppäsi pelaavaan kokoonpanoon vasta muutama viikko kauden aloituksen jälkeen.

- Oona on todella fiksu pelaaja, joka pitää omalla toiminnallaan vaatimustasoa korkealla. Ymmärrys pelistä näkyy monella eri tapaa, esimerkiksi yksittäiset lyöntivalinnat tai pelin lukeminen ulkokentällä ovat tosi hyvällä tasolla. Kaarella meille tosi tärkeä pelaaja. Nyt päästään lähtemään paremmasta tilanteesta liikkeelle kuin viime syksynä ja odotan sen näkyvän ensi kesänä kentällä! pelinjohtaja Tommi Luostarinen kertoo.

Liimataisen rooli sisäpelissä on vaihtaja ja ulkona hän on pelannut suurimmaksi osaksi JoMa-paidassa etukentällä. Kaudella 2024 Liimatainen nähtiin polttolinjassa.

- Olemme erittäin iloisia, että Oona jatkaa Joensuun Mailassa kaudella 2025. Viime kausi oli hänelle haastava loukkaantumisen vuoksi, mutta nyt Oona pääsee aloittamaan kauden terveenä ja täynnä intoa. Odotamme häneltä vahvaa suorittamista tulevalla kaudella ja uskomme, että hänellä on paljon annettavaa joukkueelle, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Nemo Huhta kertoo.

Etenemisvoimaa Kainuusta ­­­­­­­­– Tervetuloa Joensuuhun Miia Vuoti!

Sotkamon Jymyn kasvatti Miia Vuoti siirtyy JoMan paitaan 1+1 vuotisella sopimuksella.

Lue lisää