Marianne Roiha jatkaa JoMa Naisten kapteenina

Kapteeniksi valinta kaudelle 2023 on Marianne Roihalle järjestyksessään jo neljäs.

Marianne Roihalle kapteenin tehtävä on tullut jo tutuksi. Kyseisen kunnian hän on saanut JoMa Naisten joukkueessa jo kolmena aikaisempana kautena peräkkäin. Tehtävän hän vastaanottaa ilahtuneesti.

– Kapteeninnauhan saaminen on aina joukkueelta luottamuksen osoitus. Arvostan sitä, että saan kunnian toimia kyseisessä tehtävässä, Roiha kiittää.

Roihan tueksi varakapteeneiksi nimitettiin Hanna Toivanen ja Veera Toikka.

– Kokoonnuimme kapteeniston kanssa keskustelemaan muun muassa tärkeimmistä tehtävistämme sekä hyvän kapteeniston ominaisuuksista. Lisäksi kävimme läpi jokaisen vahvuuksia kapteeniston jäsenenä toimimisessa.

– Tämän keskustelun pohjalta voin todeta, että täydennämme toisiamme hienosti ja meidän keskinäinen yhteistyömme tulee varmasti olemaan yksi vahvuuksistamme.

Alkuvuosi on startannut JoMa Naisilla vauhdikkaasti. Talveen on kuulunut niin harjoituksia, kuin myös tammikuun alun voitokas tasonmittaus Pesä Ysejä vastaan.

– Harjoituskausi on tähän asti mennyt melko pitkälti yksilöiden omiin painopisteisiin keskittyen. On mukavaa, että tämän rinnalle tulee koko ajan enemmän ja enemmän joukkueen yhteispelin elementtejä.

– Ollaan päästy myös kehittämään joukkueen peliä viime kauden pohjalta, joten sen myötä uskon että päästään jo harjoituskauden aikana pidemmälle yhteispelin kehittämisessä aiempiin kausiin verrattuna.

Seuraavan kerran pelikentälle joukkue pääsee testaamaan tasoaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna halli-SM-pelien merkeissä. Halli-SM-alkuottelut pelataan Joensuu Areenassa 4. helmikuuta. Tällöin JoMa saa vastustajakseen Kirittäret Jyväskylästä sekä Kempeleen Kirin.

– Tulevassa Halli-SM-alkuturnauksessa pääsemme testaamaan, kuinka pelimme palaset loksahtavat kohdilleen.

– Pelissämme on uusia elementtejä; ulkopelissä esimerkiksi pelipaikkojen osalta, sisäpelissä merkkipelin suhteen ja kokonaisuudessaan henkisten voimavarojen hyödyntämistä erilaisten uusien ajatusmallien avulla. Lopputulosten lisäksi nämä ovat osa-alueita, joihin haluamme keskittyä, Roiha kiteyttää.

Lauantain pesispäivän avaavat Kirittäret sekä JoMa kello 11:00 alkaen. Myöhemmin iltapäivällä Kempeleen Kiri haastaa Kirittäret kello 13:30 ja päivän päättävä matsi nähdään JoMan ja
Kirittärien välillä kello 16:00 alkaen.


Liput halli-SM-otteluihin ovat myynnissä!


Joensuu Areenassa 4. helmikuuta pelattaviin halli-SM-otteluihin voit ostaa liput Ticketmasterista tai JoMa Shopista osoitteesta Hiiskoskentie 9, 80100 Joensuu. Myymälä palvelee tiistaista torstaihin kello 14-18:00. Yksittäiset liput otteluun maksavat viisi euroa ja koko päivän lippu 10 euroa. Päivälipulla näet kaikki kolme pelattavaa ottelua.

Kausikorttilaisena sekä lapset 0–7-vuotiailla vapaa pääsy otteluihin.
Suomen Seniorikodit tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin kaikille yli 75-vuotiaille.