Kausi avataan tyhjille katsomoille

Tammikuun harjoitusottelut pelataan Joensuu Areenalla ilman yleisöä.

Itä-Suomen Aluehallintovirasto päätti torstaina 30. joulukuuta uusista koronarajoituksista myös Pohjois-Karjalan alueelle.

Aluehallintovirasto kielsi toimialueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet 20.1.2022 saakka, joten tammikuun ensimmäisen viikon harjoitusottelut pelataan ilman yleisöä.

JoMa Naiset kohtaa perjantaina 7. ja lauantaina 8. tammikuuta Joensuu Areenalla kahdesti Jyväskylän Kirittäret. Joensuun Mailan miesten edustusjoukkue isännöi lauantaina ja sunnuntaina Hyvinkään Tahkoa. JoMan ja KiPan välinen harjoitusottelu sen sijaan on peruttu.

– Tyhjälle katsomolle pelaaminen on harmillinen juttu joukkueille, kausikorttilaisille ja muille katsojille, mutta tilanne on mikä on, kommentoi Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Ymmärrämme Avin päätöksen ja toivomme tilanteen rauhoittuvan helmikuun HalliSM-peleihin mennessä, jotta silloin saisimme myös katsojia lehtereille.

Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki neljä harjoitusottelua tilaajilleen suorina lähetyksinä. Tutustumistarjouksena viikonlopun neljä ottelua hintaan 5,90€!

HARJOITUSOTTELUT JOENSUU AREENALLA 7.-9.1.2022

Pe 7.1. klo 17.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 12.30 JoMa Naiset – Jyväskylän Kirittäret
La 8.1. klo 19.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko
Su 9.1. klo 14.00 Joensuun Maila – Hyvinkään Tahko

Ottelut pelataan ilman yleisöä.

Sanomalehti Karjalainen lähettää kaikki ottelut suorina lähetyksinä.