Juniorijoukkueessa yksi koronatartunta – naisten kauden alku siirtyy

Joensuun Mailan naisten Superpesis-kausi käynnistyy lauantaina 12. kesäkuuta.

Yhdessä Joensuun Mailan juniorijoukkueessa todettiin lauantaina koronavirustartunta. Kaikki tartuntaan liittyvät altistukset saatiin viikonlopun aikana selvitettyä ja altistuneet testattua ensimmäisen kerran.

Siunsote on asettanut altistuneille karanteeneja, jotka ulottuvat myös Joensuun Mailan naisten edustusjoukkueeseen. Karanteenien johdosta JoMan kaksi ensimmäistä ottelua naisten Superpesiksessä siirtyvät myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin ja joukkue avaa kautensa Kerubi Stadionilla lauantaina 12. kesäkuuta Rauman Feraa vastaan.

– Tapaus muistuttaa, että korona on edelleen kiusanamme myös Pohjois-Karjalassa. Nyt ei ole syytä ylireagoida yhden tapauksen takia, mutta toivon, että kaikki ottavat asian edelleen vakavasti ja huolehtivat varotoimenpiteistä, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm kommentoi.

– Yhteistyö viranomaisten kanssa toimi viikonlopun aikana saumattomasti ja haluankin esittää kiitokseni Siunsoten ammattilaisille.

JoMan naisten oli määrä avata kautensa tulevana keskiviikkona Seinäjoella SMJ:tä vastaan ja emännöidä viikon päästä kotikentällä Lappeenrannan Pesä-Ysejä.

Myös Joensuun Mailan B-tyttöjen seuraava ottelu Kajaanin Pallokerhoa vastaan siirtyy uuteen ajankohtaan.