JoMalle tärkeitä jatkosopimuksia – Nelli Huotari ja Kaisa Viitala jatkavat

JoMa on tehnyt 1+1 vuotisen jatkosopimuksen kovalyöntisen Nelli Huotarin kanssa. Lisäksi nopeat jalat omaava Kaisa Viitala on täyttänyt sopimuksessa olleensa option vuodesta 2025.

Joensuun Maila on allekirjoittanut 1+1 vuotisen jatkosopimuksen 18-vuotiaan Nelli Huotarin kanssa. Huotari on Sotkamon Jymyn kasvatti ja hän pelaa nyt kolmatta kauttaan JoMan paidassa naisten Superpesistä, jonka aikana hän on noussut ehdottomasti joukkueen avainpelaajien joukkoon.

- Oon kyllä erittäin positiivisella mielellä siitä, kun saan jatkaa uraani täällä JoMassa. Mulla on ollut hienot kolme vuotta jo JoMassa, jonka takia ei ollut vaikea päätös tehdä jatkosopimusta, Huotari kertoo innostuneena.

Nuoresta iästään huolimatta Huotari on kuulunut jokaisella pelaamallaan kaudella JoMan lyöjätilaston kärkipäähän. Tasaiseen tahtiin juoksuja tälläkin kaudella nakuttanut Huotari on JoMan lyöntitilastossa kolmannella sijalla tehoin 2+21.

- Näiden kolmen vuoden aikana joukkueemme on kehittynyt paljon ja sen vuoksi uskon, että tulevaisuudessa tulemme menestymään hyvin, Huotari kertoo päättäväisesti.

Täksi kaudeksi 1+1 vuotisella sopimuksella JoMaan siirtynyt Kaisa Viitala on täyttänyt sopimuksessaan olleen option kaudesta 2025. Nopeat jalat omaava 20-vuotias Porin Pesäkarhujen kasvatti on ollut tuttu näky JoMassa ”tolpat” hihassaan tai etenijäjokerin roolissa. Viitala on ollut merkittävä vahvistus JoMan sisäpelissä tuoden joukkueensa kolmanneksi eniten juoksuja.

- Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa Nellin ja Kaisan jatkosopimuksista Joensuun Mailassa. Molemmat pelaajat ovat isossa roolissa kentällä ja keskeisiä tekijöitä joukkueen menestyksen kannalta. On selvää, että heillä olisi ollut ottajia muuallakin. Heidän päätöksensä jatkaa Joensuussa kertoo paljon sekä heidän luottamuksestaan seuraan että yhteisestä tavoitteestamme menestyä myös tulevaisuudessa, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Nemo Huhta kommentoi.