JoMa Naiset Kiteelle: ensi viikolla pelataan Rantakentällä!

Naisten Superpesis palaa pitkästä aikaa Kiteelle ensi viikon sunnuntaina.

Pesäpallomaakunta Pohjois-Karjala sai viime kesänä muutaman vuoden tauon jälkeen joukkueen naisten Superpesikseen, kun JoMa Naiset nousi historiallisesti pääsarjaan.

Tänä kesänä naisten Superpesis palaa pitkästä aikaa myös Kiteelle: JoMa Naisten seuraava kotiottelu Helsingin Roihua vastaan ensi viikon sunnuntaina pelataan Rantakentällä!

– Haluamme tuoda vauhdikkaan naispesäpallon kaikkien pohjoiskarjalaisten saataville. Kun ehdotimme KiPalle yhden pelin tuomista Rantakentälle, niin vastaanotto oli heit erinomainen, kiittelee Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm.

– Naispesäpallolla on vahvat perinteet Pohjois-Karjalassa ja pelejä seurataan tiiviisti myös Joensuun ulkopuolella. Miesten puolella kilpailemme samoista sarjapisteistä, mutta naisten Superissa koko maakunta voi seistä JoMa Naisten takana.

Ottelu järjestetään Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon yhteistyöllä.

Liput otteluun maksavat aikuisilta 15 euroa, 5–17-vuotiailta lapsilta 5 euroa ja alle 5-vuotiaat lapset pääsevät peliin ilmaiseksi. Kaikki Joensuun Mailan kausikortit käyvät otteluun sellaisenaan.

Myynnissä on myös laadukkaan ruokailun, virvoitusjuomat ja miedot alkoholijuomat sekä taukokahvit ja -leivokset sisältäviä VIP-lippuja 90 euron hintaan.

Kiteellä pelataan illalla myös KiPan ja tamperelaisen Manse PP:n välinen miesten Superpesis-ottelu. Molemmat päivän pelit sisältävät päiväliput maksavat aikuisilta 30 euroa ja 5–17-vuotiailta lapsilta 7 euroa.