JoMa ja Kirittäret avaavat Talvisuperin

Naisten Talvisuper käynnistyy sunnuntaina 7. tammikuuta Joensuu Areenassa.

Kuluneen viikonlopun ajan ovat pesisfanit saaneet seurata paikan päällä Joensuu Areenassa miesten Talvisuper-sarjaa. Pesisviikonloppu huipentuu sunnuntaina 7. tammikuuta kello 14:00 alkaen naisten Talvisuper-avaukseen, jossa kohtaavat kotijoukkue Joensuun Maila sekä Jyväskylän Kirittäret.

On oikeastaan aika kiva, että on nyt tällainen talvisarja, että talvikausi pesäpalloilijalle on aika pitkä niin vaihtelu virkistää, JoMa Naisten lukkari Veera Toikka kuvasi ensimmäistä kertaa pelattavaa Talvisuper-sarjaa.

Vuoden ensimmäistä sunnuntaista ottelua on edeltänyt keskiviikkona alkanut leiri, jonka painotuksena on ollut valmistautua viikonlopun koitokseen.

Ollaan vähän etsitty niitä pelin raameja ja keskitytty sekä sisä- että ulkopelin erilaisiin kuvioihin ja pelitaktiikoihin yhdessä joukkueen kanssa.

Nyt päästään pelaamaan ja meillä on tavoitteena löytää se oman pelin runko ja kokoonpano, millä lähdetään kesään, mutta kuitenkin halutaan lähteä voittamaan joka peli ja näyttämään mitä JoMa Naiset 2024 on.

Vastaansa joukkue saa vanhan tuttavan Jyväskylästä.

Paljon on uudistunut Kirittärien porukka ja siellä on aika paljon muutoksia, mutta siitä huolimatta Kirittäret on aina laadukas ja hyvä porukka.

Pitää lähteä ihan kunnolla pelaamaan, että yhtään ei saa antaa siimaa vaan lähdetään voittamaan ehdottomasti, Toikka päätti.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterista

Naisten Talvisuperin avausotteun pääsyliput myy Superpesis Ticketmasterin myyntikanavien kautta. Uuden talvisarjan myötä seurojen omat kesän 2024 kausikortit eivät ole käytössä Talvisuperin otteluissa. Myöskään Pesäpalloliiton vapaakortit ja tuomarikortit eivät ole käytössä Talvisuperin otteluissa.

Liput ovat edullisempia ennakkoon ostettuna. Yksittäinen ottelulippu maksaa ennakkoon ostettuna 10 euroa ja portilta ostettuna 15 euroa. Paikan päältä lippua ostaessa käytössä on ainoastaan korttimaksu, eikä käteinen käy maksuvälineenä. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluihin ilmaiseksi.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta